Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Antonov cossack jeste najveci putnicki avion ali nije u masovnoj proizvodnji tj izgradjena su samo 2 komada.
Jedan ovakav ce uskoro sletit na aerodrom u Trebinje, vec mu je i ime odredjeno Mile Dodik
i cak svi avioni bosnaaira mogu u njega stati....
eh, koliko ovdje bakra i aluminijuma ima
svi pametni ovdje u p.m.
PRAVOPISNA ISPRAVKA: Antonov nije putnički već teretni avion.. Jedini putnici koji se u njemu voze jesu članovi posade.
pa sam si sebe demantiro u svom vlastitom postu: lijepo su rekli da je A380 najveći \"putnički\" avio, a ne najveći avion. Antonov AN-225 je teretni avion.
Antpnpv nije PUTNIČKI avion već terenti jabejiga jarane provjeri malo prije nego lupneš :-)
A380 nije najveci putnicki avion na svijetu, vec ruski Antonov AN-225 i razlika u velicini je znacajna. A380 samo ima veci kapacitet za prevoz putnika. Provjerite prije nego sto napisete vijest, vjecito se provaljujete!
sve same pobjeglice iz minkhenske brigade pricaju o Bosni fujjjjjjjjjjjjjjjjj
Kretenima koji dodju na portal da citaju slovo po slovo i gledaju falili gdje koji zarez ocito nemaju pametnijeg posla bolji i ne dolazite na urbani sa portal trazite svoje cro ili serpke portale odhebite od nasih
fali vam \"svijetu\" poslije na. ili izbacite to \"na\". joj trebate nam placati lektorske usluge ovdje kako vas poducavamo.
Lufthansa THE BEST
imam i ja isti avion. nabavio ga neki dan, a ime mu je Hamo.
boli me k i t a ... ili sam mozda trebo rec, a jel sltio kruto ili mlako?