Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se posluje. A ne ko ovi naši "biznismeni" koji gledaju kako će tuđe pare preko noći strpati sebi u džep i ojaditi narod.
ja i sad kuci idem makadamom.
a gdje u Bosni imas postenog puta :D ovo bi vani sve bilo nazvano makadamom... na glavnoj kroz Sa izmedju traka ispupcenja od 15 cm..
Meth_ cuj slicno pa u evropi su makadami ko nasi autoputevi... gore 100% :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kako je sletio ovoliki avion u Sarajevo?! :))
Cujem gradonacelnik, g-din, Komsic ivo, narucio za Sarajevo nekoliko garnitura cuvsi da ovaj przi i po livadama, da sastavi kiseljacka sela s urbanim dijelom Kiseljaka i glavnog nam grada.
Kad braca RUSI naprave nema vece
antonov je ukrajinski avion
Spektakularno. Čak imaju i slike aviona koji je nešto većih dimenzija od ostalih aviona.
mi smo velike neznalice da bi pomenuto komentirali,na našem Balkanu svi ljudi misle da su neko i nešta,a u stvari su niko i ništa,ali to je BALKANAC !!
Koliko vas je jos procitalo tajfun HAJVAN?
Eee koliko ovdje moze stati krompira!!
Impresivno, nema dalje...
Aha, naravno, tramvaj je ipak velik i težak, tako da teretni avion nije dovoljan - morali su uzeti kargo avion.
Bravo braco Turci.
zasto?
Pola ispravnog voznog parka GRAS-a može stati u ovaj avion.
Pa zar sedma /deseta svjetska ekonomska sila ne zna napraviti tramvaj?
Što bi pravili kad imaju para da kupe ;)
Opet su im uvalili kineski
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
znaci potrebno je tramvaju i testiranje :) aha zato mi testiramo u Sarajevu vec vise od 30 godina tramvaje i kad se uvjerimo u dobar kvalitet narucujemo onda nove :)
Naručimo onda polovne :)
za obojicu, :))))))
Da su ovi naši tramvaju bili kineski tačno bi mi bez tramvaja ostali prije 50 godina. Ovako bar češke i austrijske harabatije rade beskonačno.
Avion pojeo tramvaj :D
sta avion spada u kategoriju BBW :D ???