Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Titanik je krenuo na plovidbu sa manjim požarom u potpalublju.
Ahtung ahtung dihtung dihtung
Je li to onaj sa Vista op programom sto je zastario dok su ga izgradili :)
To ti je kad privatizujes citavu realnu industriju Britanije i raskupusas silne tvornice, rudnike... Ostanu nesposobni tajkuni koji rezu troskove i laziraju kvalitet uradjenog posla... Viva La Divlji Kapitalizam
kraljicin novi brod vrijedi u prosjeku sarajevo i po
Znaci i tamo je SDA sve razyebala😂
I u zgradi vlade rš prokisnjava😂
super je prosao . da ga vodi i vozi neko iz SDA HDZ SNDS SBB BOSS SDS HDZ 1990 sigurno bi se nasukao na otok velicine Australije ili Japana i tom sudaru bi potonuo kao Titanic. pardon potonuo bi kao BiH .
Zna li ovo Lucka kapetanija u Ostrošcu(jablanicko jezero)?
evo nasekirah se
Mogu jos samo dodati, da oni nemaju problema sa vodom. Kod njih je konstatan pritisak i dotok od 200 litara na posatu. Napredni su.
Da su bosanci varili, to se ne bi dogodilo hahahaha.
prdno u sisu kraljicin brod ....
pa nije ga VIK pravio valjda
Das Boot na haparatima
Koja blamaža?! Pa da ga je izradilo nadaleko poznato Pomorsko društvo Sarajevo (kako ovo prirodno zvuči) na čelu s pomorskim kapetanom Bušatlijom, mislim da ne bi propuštalo vodu.