Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve to ameri promisljeno rade, postavili su Trumpa pa sutra kad potamame S Koreju bice nismo mi htjeli ali predsjednik ludak naredio 😄
Jeste isto kao kad su u BiH organizovali referendum da bi izazvali Srbe da nas potamane kao zeceve a samo da bi se danas mogli hvaliti da mi nismo poceli rat
...ko god posjeduje nuke, osiguran je od američkog vojnog napada.
Zasto navijate za Amere kada sami znadete koliko zla je nanijela ovom covjecanstvu.Sve ratove su proizveli unistili arapski svijet,mislite da nas vole a?
Amer zeli po svaku cijenu zastarijelo oruzje "istovarit" po SK. Treba im mjesta po skladistima za novo. Dovoljno je samo bacit pogled na atomsku podmornicu koja je prije koji dan uplovila u njihovo more. Sto bi placao "reciklazu" iste koja bi do milijardu dolara kostala, plus ekstra "recikliranje" atomskog pogona, kad ima ludjaka na drugoj strani ludjaka koje ce to za njega preuzet. Po istom receptu Pearl Harbora i USS-Liberty.
ma nek se rokaju sva sreća pa zivimo u zemlji koja nije vrijedna nuklearne bombe pa se ne moramo sikirat ..
Ova S. Koreja se bas igra s vatrom
Kakvo zlo je bio taj komunizam, moze se vidjet iz primjera S.Koreje. Hvala ti Alija sto nas oslobodi tog poganog sistema, hvala ti Armijo sto nas odbrani od poganluka.
Fuj Alijanistima i islamskoj četničkoj i ustaškoj mladeži što ne zna ni pojam komunizma. Zaostali žoharu!
ne smiju ameri, kina je tu a rusija, neda kina da se priblizavaju granici.
Samo naprijed do pobjede!
to Kimci,Donji Zalukovik je uz tebe...
Pa isto su održavali vježbe i Južna Koreja i SAD. Takođe jedne od najvećih poslednjih godina. To nije zabrinjavajuće, a ovo jeste. Sve ovo Ameri koriste da kontrolišu Kineze, dovode napredne radarske sisteme, koje mogu pokrivati i kinesku teritoriju, a sve pod izgovorom kontrole SK.
Kimci kimci............gdje ti je nedostatak ??? hmmm? da pogađamo ?
Ne može samo Amerika biti šef i napadati zemlje kako im se ćejfne. Konkurencija je uvijek dobra , pa i u naoružanju.
Gdje god puno prdljavine nema tu sranja
Ne smije Amerika na naoruzane. Toliki heroji bas i nisu.
@KOKALOKOLA glupačice mala. Pročitaj historiju.