Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce bosnjo pametni da demantuje fol zna on. Zna samo gume napuhat i tjt ccc
Ove godine sam shvatio svog rahmetli djeda, on nikada nije citao novine, a kad ga pitaju zasto ne cita novine on bi rekao... "pa oni meni mogu sve slagati, osim datuma i godine, zasto da citam nesto za sta nisam siguran da je istina". U njegovo vrijeme novine i tranzistor su bili jedino sredstvo informisanja.
Ja i?Što dolaziš na Klix ?😎
Eto onda rjesenja samo boc boc sve i mic mic sve.
od 5 miliona vakcinisanih, preko trenutno najefikasnije vakcine je umrlo 1100 ljudi. to jeste velika efikasnost, ali ako dodate epidemioloske mjere koje su se uveliko postovale (maska, distanca) , efikasnost same vakcine bez epidemioloskih mjera je jos manja.
juznoafricki soj dokazano zaobilazi steceni imunitet. vakcina je dostupna za mozda 15-20% svjetske populacije. sirenje mutanata u nevakcinisanim populacijana ce obezvrijediti kompletnu vakcinaciju. znaju to i te zemlje koje vec planiraju revakcinaciju na godisnjem nivou. tracak nade je sto je biden podrzao ukidanje patenta na vakcine, ali ne bez zestoke pobune farmaceutskih kompanija, pa ima nade da ce se i siromasni vakcinisati.
Rapper, DMX, preminuo nakon 2. Doze.
Kokaina*
ljudi ne letite pa primite fajzer, to je bjelosvjetska mafija.
To ti ime kaze koliko si ogranicen? 😆
https://m.thebl.com/world-news/8430-dead-354177-injuries-following-covid-19-experimental-vaccines-reported-in-europe.html
https://m.thebl.com/world-news/8430-dead-354177-injuries-following-covid-19-experimental-vaccines-reported-in-europe.html Klikse cuo sam da ćete davat po kutiju hurmi ko se bude vakciniso ?? Jel istina ??
A studija o nuspojavama? Zasto je u Tuzli ogroman procenat nuspojava nakon primljene druge doze Pfizer vakcine?
koliko ih je primilo Pfeizer, 5-oro? Inace Bosna ima milion doza Pfeizera,, citava Tuzla vakcinisana
Zato sto disu otrovan zrak? 😊
mercedes medju vakcinama.
Samo Bosanska vakcina Suhomicin!Nqpravljena na institutu u Rudom