Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve će da propadne u Rusiji! Neka se zahvale ludom i senilnom milijarderu Putinu!
Diktatorski avioni
Pustite nam Dodu da bar ode po pare u Rusiju. opssss nema para, hajd svakako su pokradene
A hocemo li zabraniti americkim i evropskim avionima koliko su muslimana pobili
Pitanje odnosa Amerike prema muslimanima istoka je pitanje empatije. A odnos prema Srbiji i Srbima je pitanje egzistencije. Tako da je uvijek bolje biti živ i imati na svojoj strani nekoga kao što je Amerika
Neće oni zadugo za Evropu polijetati 🙂
Ja mislim da su servi veći rusi od Rusa a PC-ovci veći srbi od Srbijanaca.
Samo ekonomske sankcije, Putin vec sad pizdi jer je ocekivao da ce Ukrajina kapitulirati kroz 2/3 dana. Ekonomski ga slomiti !!
Po meni je malo glupo da mislite da putin nije mislio na apsolutno sve i da sve nije isplanirao (ne podrzavam ga), ali eto problem je sto se ljudi ne edukuju i znaku samo sta lrocitaju na klixu, on je vrhunski takticar stara kgb skola, on je na ovo sve bio spreman.
mantis....ma ja bolan ustvari Ukrajina napala Rusiju sa hiljadu aviona i 10000 tenkova ali ih moćni Rusi vratili 😂😂😂😂😂
Gori planeta, pola planete upozorava da ce se isti scenario desiti i na Balkanu, Bosni..… a mudre bosnje se svadjaju oko vlasti, dušmani se opet naoruzavaju…. Uvjek smo ‘mudri’ bili, 16 puta nas ubijali i jos ni jednom nismo bili spremni?!
Ja, i? Nije 92' pa da nemamo ništa. Puna skladišta oružja, municije i granata. Puni hangari vozila, haubica i topova. Dovoljno i Stingera i Strela za neprijateljske kontejnere što se ruše svakih par mjeseci. Gotovo je druže. Nema ništa od "Svih srba u jednoj državi"
Svi koji suradjuju sa rusima na bilo kojem planu trebaju biti stavljeni na crnu listu! Smrt putizmu, sloboda narodu!