Munich Re potresa seks skandal
0

Najveća osiguravajuća kuća organizovala orgije za uposlenike

Sarajevo-x.com
Sjedište kompanije u Minhenu
Sjedište kompanije u Minhenu
Jedna od najvećih svjetskih osiguravajućih kuća Munich Re se suočava sa najvećim skandalom od kako postoji. Naime, kompanija je počastila zaposlenike zabavom na kojoj su najvrijedniji uposlenici imali priliku da se "druže" sa prostitutkama.

Munich Re je najveća osiguravajuća kuća na svijetu, odnosno ona osigurava ostale osiguravajuće kuće, a sjedište joj je u Minhenu. Prema pisanju njemačkih i britanskih medija, zabava sa prostitutkama je održana još 2007. godine, a o svemu je sada progovorio izvor iz Ergoa, jedne od podružnica kompanije Munich Re.

Prema tvrdnjama ovog izvora zabava na kojoj je 100 naboljih agenata prodaje osiguranja zabavljalo 20 prostitutki je održana u toplicama u Budimpešti, a prema pisanju pojedinih medija djevojke su nosile narukvice na kojima je boja označavala njihovu dostupnost.

Jedan od prisutnih na ovoj zabavi je ispričao i to kako su gosti mogli raditi sa djevojkama šta god im je bila volja u ogromnim krevetima u toplicama.

"Nakon svakog takvog 'susreta' u krevetu ženama je na podlakticama otisnut žig, kako bi se znalo koliko puta je svaka od njih išla u krevet s klijentima", ispričao je neimenovani izvor, te dodao da su žene nosile crvene i žute narukvice, što je trebalo da znači da su ove prve samo hostese, a da će vam ove druge ispuniti svaku želju.

"Bilo je tu i žena koje su nosile bijele narukvice, a to je bio znak da su one rezervisane isključivo za članove odbora i agente prodaje koji su nekoliko puta uzastopno ponovili taj uspjeh".

Portparol Ergoa je potvrdio da se zabava zaista održala, ali je pokušao ublažiti skandal, te je dodao da to nije uobičajan način nagrađivanja njihovih uposlenika.