Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgled da ce bit riba s tri oka i 8 repova
mozeli se to tamo kupiti,nema veze koliko kosta da ga sebi remontiram?
jebo ruse oni su napuckali cetnike na bosnu,ko hajte vi pobijte muslimane picke su oni,dok i oni i ovi nisu popusili kurac pa onda hajmo moji kud koji. SAMO ZA ARMIJU REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE
zasto se zove krstarica? bolje bi bilo da se zove zvijezda mjesecarka... nek pukne ko je jebe,pucala je i bosna neka vide kako je to. Ruska bijeda
Indirice duso, ne vozim se pise odvojeno! tako si ne smijesna
Ma bas me briga nije moja nego od mog komsije... A, i dosadila mi je jer je komsija cesto parkira i na moj travnjak jer je cesta izmedju nas dosta uska...
nevozim se vise brodom
svi protiv rusa oni bar imaju krstaricu koja moze puc (ali momacki)...a mi camca nemamo kako treba i poceli njih osudjivati. nesto tu nije dure!!!!
Pocelo je, pocelo!
ma poganog svijeta... sta bezveze pravu
naprijed rusi CRVENA ARMIJA!!!!!!!!!!!
Sreo Mujo Sulju na ulici pa ga pita da idu gledat utakmicu, on časti. Ko igra pita Suljo? - Srbija i Crna Gora protiv Bosne i hercegovine kaže Mujo. - Pa budalo to nije utakmica to je turnir, odgovara Suljo.
Zajebavaju oči nos... - "E jadan ti, ništa ne vidiš. Kad naš vlasnik jebe da samo znaš što se mi pičke i sisa nagledamo." A nos će ti - "E, a zato vi ne znate kakav je šmek."
Ja sam mali talibanac, Allah mi je Bog, osim svoje 4 zene nemam nikog svog. Tesko ih je podmiriti, zato me je stid, kad ne budem mogo jebat, ja avion pa u zid.
ma ruska tehnika je zakon