Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje je onaj bronzani bruco lee
A inace postoji takmicenje pod nazivom "Ko ima vecu dzezvu".
Treba mi ova dzezva da je pristavim svako jutro umjesto da onu svoju malu pristavljam 10 puta dok se ne napijem kafe.
kupi mangalu i samo dosipaj doljevusu
a iz nje će se pit kahva kad kemal duraković pobijedi hypo banku, kurtehajić vrati sutorinu i ... sve će to bit6i kad na vrbi rodi grožđe
Samo "zaspi". I stavi na_vatru nek' "prebaci kljuc". :)
za Bajram i uz baklavu ja bih dosla :D
Otišli bismo u prokleti bioskop ili negdje i odmah bismo se uhvatili za ruke, i ne bismo se puštali sve do kraja filma. A nismo mijenjali položaj ili pravili od toga ne znam šta. Nikada čak nisi morao da brineš, sa Džejn, da li ti je ruka oznojena ili nije. Znao si samo jedno: da si srećan. I zaista si bio.
kako se na francuskom kaže džezva!?? možda jesva haha :))))
main cafetière :)
merci,mada ne znam šta znači :)