Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BP Barack Pe...:\"Daj onda otkaz na onaj manje važan i slabo plaćen posao. Jadni naivni narod što ti je vjerovao (oni što ti još uvijek vjeruju su glupi, blago njima)\" Ovaj je gori od Bush-a. Navukao je ljude na obecanja koja nikada nije ni imao namjeru ispuniti. Nisi jedini kojeg bi obradovala njegova ostavka. Mozda bi mu bolje bilo da je bio bar dobar otac, kad vec ne moze biti dobar predsjednik. Bar bi negdje valjao...pvako je ofalio svugdje. Promasaj!
Nije to rostilj kao kod nas. Ovde je rostilj na plin, i meso se premazuje sosom od suhih sljiva.
Ovo je potpalusa za glupe amerikance, nebil koja prosula koju suzu zbog ovako dirljivi rijeci. Serel sere...
Kakvo licemjerje...Sta je sa djecom u Gazi, Afganistanu, Iraku...Sta je s ocevima te djece? Da Bog da mu zemlja kosti isturala...fakin.
NASA: Prijeti nam smak svijeta! Sta vam je plan? Obama: Odoh kuci smiriti dijecu :-)
Daj onda otkaz na onaj manje važan i slabo plaćen posao. Jadni naivni narod što ti je vjerovao (oni što ti još uvijek vjeruju su glupi, blago njima)