Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Amar Zasto se raspravljas sa @englezom..On niti je englez niti je samo retardiran..On je ocigledno i pedofil, i vjerovatno je vehabija koji je ozenjen djetetom od 12 godina... Proprati mu samo komentare..Pravi B-avlijaner..
protiv zakona prirode ,cuj u 70-toj hoce dijete,jadna ti !!!!!!!!
ovo zakonom treba zabraniti,ko ce se brinuti o bebi sada ,bas me zanima.stare kucke su trebale radjati kada je za to bilo vrijeme a ne praviti bijedu i jad,gade mi se ovakve krave bez mozga.
@englez Ne postoji džaba Jagomir i ostale ustanove za poremećene osobe. Idi sam se prijavi dok ti nisu obukli luđačku košulju. Ne dao te Bog ni za brata ni momka. Fuj pedofilčino. A Bog nije odredio kad će ko rađati. Zato postoji slobodna volja retardu jedan!
ova ne prirodna g0vna od starih zena sto nemaju djece, pa onda radaju u pedesetim, ja bi ih pljuno jer djeca ce im imati okorjelu starku kad krenu u skolu umjesto majku kako je Bog rekao.
@englez, Ma ti si frustrirani retard kojem je IQ očito na nivour sobne temperature... i to u zimskim danima, bez ikakvog grijanja... Go kill yourself!
@Amar je ne udata starka hahaha, ne umije da se uda jer tersa cijeli zivot, to je tvoj problem :) providna ti je prica
znaci svaka starka je tebi jednaka u ljepoti mladim djevojkama, pravo si inteligentan.... sta fali ovoj babi onda? jel ti se svidja?
@englez Ti nisi sav svoj, čovječe, živiš u srednjem vijeku.... jadfna je tvoja žena. nedaj te bože ni za momka ni brata. Retrardiran si, majke mi.
Idiote, moja cura je \'92 godište, što je ok jer sam ja \'87! Ali i kad bude imala 24, pa i 34 itd, meni neće biti stara... Dok žena vodi računa o sebi, uvijek je lijepa... Give me Monica Belluci anytime, umjesto ovih 20-ogodišnjakinja... Koji si ti retard... garant si frustriran jer ti žena, iako nije nije stara, toliko zapuštena da izgleda bar 10 god. starije nego što zaista jeste! Idi se liječi!
@Amar neka ima neko sto voli starke, ti ih pozeni sve redom, da ne odudaraju od zidove po sarajevu kao sto sam reko, imaj malo milosti za njih jadnice, budi humanitaran posto ih mozes ti tolerisati :) a pristavi malo ovoj babi iznad, posto vidim da ti ne smeta HAHAHA a ako ti je pedofilija ne zeliti djevojke preko 24 onda procitaj kakav rijecnik, umjesto sto sjedis tu i lazes sam sebi
a ti se idi lijeci...potencijalni pedofil vjerovatno bi najradije neku od 13 englez=bolesnik
Hahhahahaha! Neka hvala, ja imam svoju curu, nijedna druga mi ne treba... a ti, ti si toliko jadan! Da ti je cura od 24 stara... Pa tako samo \"almost\" pedofili misle, i možda par njih u ruralnim sredinama... Daj Bože da ti imaš bilo kakvu! LOL
@Amar idi ti ozeni koju starku, uzmi bar 10 najmanje, da ne setaju po sarajevu ko muhe bez glave :D
@englez Ženska osoba od 27 godina ti sta? Sa 24 neudata bolesna? Hahahahahahah! Koji si ti retard to nije normalno... Još se čudim tvom idiotizmu