Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome ba zvizdat...evo ja kao bivsi diverzant iz naseg predhodnog rata...kada bih zazvizdao i rekao sta znam...ne bih stigao ni do kontejnera....oni iz stranacke obavjestajne bi me ohladili ko jozu leotara i mnoge druge...
a mogo uzet nase papire pa onda sa nama u Sloveniju al eto hoce on ruske
Nemoj na balkon.
E jest se usrecio, tamo ga ceka nawalny i ona americka kosarkasica
U drustvu sa Dodikom, Vucicem, Orbanom, Lukasenkom, Milanovicem, Kadirovim. Nije mu losa ekipa, samo sto oni jos nisu robijali.
U drustvu sa Dodikom, Vucicem, Orbanom, Lukasenkom, Milanovicem, Kadirovim. Nije mu losa ekipa, samo sto oni jos nisu robijali.
Snuden je mnogo čitao Fukoa
Nikada ga nisam smatrao zvizdacem nego izdajnikom svoje zemlje. Ne znam sta da mi drzava radi ne bih je nikada izdao. Doduse mozda je bio i dvostruki agent ali i to je izdaja. Ne volim smekere.
Za godinu-dvije će poginuti u 'saobraćajnoj nesreći'.
Sad na Bahmut u boj 😂
Šteta što i Julian Assange nije pobjegao u Rusiju.
Sad ce njega patuljak malo u Ukrajinu da vidi kako metci zvižde pored ušiju.
Covjek koji je otvorio oci cijelom svijetu pri tom zrtvujuci sve u zivotu!
Sad se zove Snowdensky
denis zvizdic bi trebo postat isto bas bi mu stojalo kad dodje vijest najpoznatiji svjetski zvizdac denis zvizdic
Pa ako budes zvizdao u Rusiji bices smaknut
Uspio u zivotu. Americki pasos zamijenio za ruski.