Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslo vrijeme da covjek vise ne smije ni u dzamiju ici
Eto vidis ja kad pricam nekim nasim ljudima ovu glupost oni se prave gluhi. Ja nemogu razumjeti kakva stoka mores da budes da odes i to uradis to je za mene bolest 99% u glavi. Ako covjek razmisli taj ce dobiti dzehenem sto je pobio ljude nevine i kakvo je to zadovoljstvo uraditi to ja neznam stvarno.
Kad ove vidim sto se raznose, oni indijci sto stoje na jednoj nozi po godinu dana mi se cine normalnim. Ovo je haos sta sve ima u svijetu
Napalmom i atomskom bombom na Bokoharam, ISIL i slične. Evo ko ubija muslimane po džamijama, nisu krišćani nego divlji, nepismeni i zaostali muslimani. Pretpostavljam da su ova gamad iz Bokoharama zatucani Suniti.
To nisu muslimani...ISILovci su kopilad nastala ukrstanjem amerike i izraela a boko haram je nastao incestom izmedju isila i majke amerike
@ArgusovoOko to su muslimani kako god okrenes
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
boze pameti