Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti su ljudi dole godinama živjeli bez ikakvih problema, dok onaj američki šljam nije odlučio da to nije uredu, i da je u duhu demokratije da se muslimani i kršćani kolju.
Da, naravno. Ta krscanska rulja ugrozava Islam u Egiptu, Libiji, Turskoj i svugdje gdje cine 0,01%. I tako oni napadaju muslimane svuda po tim islamskim zemljama i onda je sasvim normalno da religija mira spali crkve i sve sto je nemuslimansko.
@circle....tko sukobi u Sjevernoj Irskoj Blize kuci....Tko je sukobio u Hrvatskoj? Ne tjesite se pravoslavci da ste isto bolji....veci ste fanatici od Arapa.
Jeb.o vas bog. :D
ja sranja u ruandi
Nikad i nigdje se ne sukobe pravoslavci i protestanti, protestanti i katolici ili tako nešto, uvijek su jedna strana u sukobu MUSLIMANI, i to uvijek oni koji započinju! To ne govori ništa samo onom ko jest ili se pravi dalabu!
braco samo koakjte sve njih redom bez biranja mi smio uz vas
ovi krscani, gdje god prave incidentne teroristicke napade, od grcke pa dalje
Muslimani crni vrani, umro tito ko ce da vas brani.
je*em ja vjeru gdje je alkohol dozvoljen
IS.LAM jeste bolest savremenog drustva... kada su to sr.bi poksauli da objasne, njih su bombardovali..sada se zapadu sve obija o glavu..nadam se sljedeci put ce biti drugcije
svi ti primjerim po svjetu da je neoguc suzivot hricana i mus.limana direktno pomaze separtistima u bosnni.. ovo ce vise pomoci dodigu nego svi referendumi
Sve krscane treba pobiti
@bee haa iskompleksiran si.Vidi pobjegle ti ovce idi ih vrati...........seljacino..
TAJ POGANI ISLAM TREBA POD HITNO OCISTIT SA BALKANA POD HITNO ODUZET IM 24% REZERVATA PEDERACIJE Bee Haa JER IONAKO SE PREDSTAVLJAJU DA U CIJELOJ Bee Haaa ZIVE SAMO MUSLIMANI I DA JE TO KO FOL MUSLIMANSKA ZEMLJA PRAVOSLAVLJE U SRCU ISLAM NA K U R C U
Nek negdje i muslimani počeše rokati kršćane, kad neće kod nas.
Mensure Omerbašiću, opet nisi popio lijekove.