Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš ovi Saudijci su zaslužili najbrutalniju odmazdu koja postoji..Allah im za sve zlo platio AMIN
Saudijska Arabija je najbolji pokazatelj da drzava nije muslimanska, vec samo narod moze biti ili nebiti muslimani. Drzava je cesce vodjena nemoralnim ljudima koji su spremni na sve za novac, nego sto je vodjena ljudima vjernicima koji se boje Boga i radije nece da rade sve da bi bili i ostali na vlasti.
Ovo je odmazda jer 7 godina Iran finansira i pomaze vojno ove šijje Huse u Jemenu da obore saudijsku granicu. Jemen je nekad bio sunitski i mala pobunjenicka grupa je uz pomoc Irana krenula na drzavni udar i uspjeli su otjerato predsjednika sunniju. Od tad šijjetine sa svojom braćom irancima ne odustaju od cilja da obore saudijsku granicu i dodju do meke i medine. dedžalovci iz irana.
selam, mi smo muslimani.....
Neka neka, svi cemo odgovarat za svako zrno pocinjenog djela, bio taj iz Arabije, il Bosne il Genlanda, sviii..
Najmanje Muslimana je u Saudijskoj Arabiji.
Reko' bi covjek muslimani su to... I ovim saudijcima pare udarile u glavu...provjereno znam da kupuju alkohol i drogu iz Omana a toliko imaju polupanih brakova i vanbracne djece da je to strasno.. ono pomislis zive u nasoj svetoj zemlji to su ogromni muslimani kad ono cvonjak..👎
Koja su pogan ovi Saudijci to je nevjerovatno
Divljaci.
A nekada prije pronalska naftnih nalazista Sarajlije su skupljale zekat i davale hadzijama da ponesu Meksnskoj sirotinji koje je bilo puno....novac daje ljudima osjecaj da mogu sve sto hoce, daje im osjecaj da su bogovi, a zapravo jamu im produbljuje