Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da muslimanima ne treba neprijatelj, jer mi smo sami sebi najveći neprijatelji. Natječemo se ko će kome više ubiti žena i djece, a ne vidimo da nas šejtan tako vodi u vatre džehennema. Mržnja stvara samo veću mržnju, a svaka osveta vodi ka prolijevanju još više muslimanske krvi.
Ovaga će biti sve više dok se svijet ne oslobodi izraela. Sve u režiji mosada svako malo unajme bombaše toliko da naprave haos, a sve plaćaju američki porezni obaveznici.
ma joj samo se vi istrijebite sami da ne mora izrael trosit rakete na vas rodila vas majka pametne
Stoka Sunitska ne razumije da je Irak vecinski Siitski i Sije treba da vladaju Irakom
siiti polako ali sigurno, metodama zastrasivanja, prave cisti siitski Irak ! neka je Nato na pomoci sunitima jer ce ih siiti stvarno potpuno istrijebiti i rastjerati...