Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MašaAllah. Mudžahidi Islamske države Somalije dobro tamane ove pro-američke pobunjenike,koji su kupili jednu zgradu ubacili 20 stolica i američku zastavu i nazvali se "vladom".
islam u svom punom sjaju, usudio bih se primjetiti, druze Talibe ! nego, sta je sa onim sahih hadisima koji tvrde da ce Talibani krenuti iz Pakistana i Afganistana i u jednoj bravuroznoj akciji zauzeti Izrael ? ima li tih hadisa ili nema ?!
Sve zavisi šta podrazumijevaš pod punim sjajem. U hadisima se ne spominje da će to biti Talibani niti da će to biti Afganistan. Spominju se mudžahidi koji će nositi crne zastave i koji će doći iz Horasana (Khorasana eng.)Pa potrudi se malo ko to danas nosi crne zastave i šta obuhvata drevno područje Horasan.Da i oni će bez sumnje osloboditi Palestinu.Šta misliš zašto tvoji gospodari iz "Tel Aviva" čitav vijek preko masonskih loža guraju u vatru sve one sa kojima raspolažu od Britanaca,Sovjeta pa sada Amerikanaca na taj Afganistan? :) Ali Allahovu odredbu ništa ne može promjeniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)