Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lose je sto vjeru svako na svoj nacin prihvata i radi onako kako njemu odgovara. Puna BiH ovakvih vjernika na baterije. Ako ste vec vjernici budite kako treba ili budite ateisti.
imaš plus od mene.............
Eee vidite kad bi njihova vlada zabranila javnu prodaju soka od jagode, i ljudi ga pravili kod kuće ne vjerujem da bi došlo do komplikacija, međutim alkohol sam po sebi otrovan još kad ga neko ko nema pojma pravi onda ovo vidiš. Nije alkohol džaba zabranjen, prije ili kasnije ce svima koji ga konzumiraju doći glave!
za vrijeme prohibicije amerika je više alkoholičara imala nego kada je bila slobodna prodaja alkohola
Rokali pa direkt u Džehenem.......a uz to tokom Ramazana, da se naježiš.
Teško vama kjafiri sudnji dan kad nastupi, neznam što piju to sranje, što ne puše travu manje je štetna bolje udara u glavu:-)
em ne boli glava :)))
sve vjernici ko i naši u bih a klošar do klošara
Samo nek umiru
Ccc ramazan jos i alkohol a jos i muslimani... Stigla zasluzena kazna...
evo dobrog razloga da se odobri konzumiranje alkohola