Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najmanje 15 osoba je u petak poginulo, od toga dvojica ili više osumnjičenih militanata.. malo dalje u tekstu ".. Oko15 osoba pronađenih mrtvih u kuci nakon napada, šest je osumnjecenih za terorizam a devet su civili.. Vrlo profesionalno, pas vam mater
Rak rana covjecanstva je sekta nastala u 7 stoljecu.
gdje god ima muslimana, tu su problemi. pogle zapad, ono neće, neće pa neće da se integrira u društvo u koje dolazi. ono bi nakve šerijate, bičevanja, rezanja udova, obrezivanje klitorisa i tako pa ga jbi. naravno, kad prave sranja, a prave ih prije ili kasnije, onda ide mantra to nije islam, to nisu muslimani...jesu, jesu i vi to znate. pun krc svijetu više njihovih sranja
dajte Ratka u Sri Lanku... zna kako s kebabima
Sravniti sa zemljom džamije u Sri Lanki, i istjerati sve imame i hodje.Pascad koja na nečiji sveti praznik,udje u crkvu sa 50 kg exsplosiva.
Generalizuješ, moglo bi se isto reći za teroriste sve tako, npr za Ustaše i Četnike, ali to je tvoje mišljenje...
Ne ide stvarno!Evo non stop probaju krscani, budisti, hinduisti, ateisti itd zivit s muslimanima, ali jednostavno -ne ide!Bili ga ubjedljiva vecina ,kao u pakistanu gdje je za bangladesu, egiptu, siriji, iraku itd; ili gdje su manjina, uvijek problemi!Uvijek je to "neko drugi", "krivo tumace islam", "otac, majka i brat nisu znali sta im sin radi", itd, itd.!A nedaj boze-znaci bas nedaj boze, da ovi "sirijci" nsaprave neki belaj u nekoj crkvi u bih!-ovdje ne zive francuzi ni nijemci..
Ovo se zove nemoć policije, imali su dojavu 15 dana prije ništa nisu poduzeli, neki od ovih policajaca je mozda izgubio brata sestru komšiju u prošlom napadu i u ovoj raciji se vidi nemoć i želja za osvetom kojom prilikom je ubijeno pored 6 nazovi terorista još 9 nevinih ljudi.. nakon ovog mogu očekivati samo nove napade volio bi da griješim al čisto sumnjam ..
@DonBanovan, tražišđ krivca na pogrešnoj strani. NIkakvigh pogimulih i nikakve ove pucnjave ne bi bilo da nije suludih ideja onih koji su sada puškarali s policijom i držali sad već zaplijenjen eksploziv.
"Akcija policije je uslijedila nakon koordiniranih uskršnjih napada terorista, u kojima su poginule 253 osobe, uključujući mnoge vjernike." Klix išo od kuće do kuće pitao ko su bili vjernici a ko nisu. Samo debilan portal može objaviti ovakve debilne rečenice.
@TopKomentar Provjeri ti svoju glavu dok je vrijeme. Eksplozije su se desile u crkvama a u nju ko zalazi ? Slučajni prolaznici ?
A zašto nevinu djecu Bog vas kaznio. Može se to i na drugačiji način čak i ako su DJECA terorista. MOŽE SE NA DRUGAČIJI NAČIN a ne ubijati djecu. A da se razumijemo sve i jedne teroriste " da se mene pita" po kratkom postupku ali NEMOJ DJECUUUUU