Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije u rimu trebao bit
ma nema onaj pojma pa ni drzavu nije pogodio
biti ce njih jos, vjerovatno i razornijih ovog mjeseca a mislim da ce se aktivirati i par vulkana. jupiter, mars, merkur i venera (+ mjesec) su se poravnali na jednoj strani neba i gravitacijom ce malo razvuci nasu planetu. dovoljno da izazovu pomjeranja tektonskih ploca zemljotrese http://newswatch.nationalgeographic.com/2011/05/09/night-sky-news-see-the-tightest-planet-gathering-yet-this-century/ bas me zanima hoce li tako i biti, iako nebi volio.
zaista ne znam kad je u evropi u skorije vrijeme bio neki jaci zemljotres sa smrtnim posljedicama..mozda ima nesto u onom predvidjanju talijana ipak je lik i prije 50 god govorio tacne datume zemljotresa ali je i tad fulao mjesto..malo cudno da on kaze 11.5 zemljotres i bas tad u spaniji ljudi izgidose..trebaju se danasnji strucnjaci,naucnici baciti na poso i prouciti njegov rad od temelja jer i sam talijan kaze da nije nikakav prorok vec samo naucnik koji prati kretanje planeta i na osnovu toga predvidja zemljotrese..
pogodio je latitudu ali je longitunu fulio :D
dosta cudno je dase mnogo losih stvari desi bas svakog 11 u mjesecu.... ove dvije jedinice izgleda bas proklete...
atlantiku prijeti jak zemljotres,a potom i cunami.zapadna evropa je u opasnosti....
Fakat ako im se ovako rusi pri 5,3 sta bi tek bilo kod normalnog zemljotresa. Bolje Turci sfusere gradjevine.
Uh sreca da nepade na nekoga ono crkveno zvono.. ima u njemu tona..... sucut narodu spanije.....
ebes drzavu gdje se zgrade ruse na potres od 5,3 stepena
ma nije kriv talijan vec zemljotres pobrkao lokaciju
Gdje staneš nogom tu zemlja se treseee
a jest danas tesko odrediti zemljotres kad se svaki dan negdje trese
ovi nasi nemogu pogoditi ni kakvo ce vrijemi sutra biti,a ovaj 50 godnia unaprijed pogađa zemljotrese
svaka cast pravi reporter, da ga je jos onaj zid sto pade po glavi poklopio zasluzio bi i povisicu ovaj mjesec lol
Svaki dan bude barem 2-3 potresa magnitude ~5.. Tako da je morao pogodit... A on je rekao katastrofalan potres.. a to bi bio vec preko 7 ... tako da je FAILO
potrefi ga lola :D SMS Zarada - zaradite čitajući reklamne poruke http://mojazarada.blogspot.com/