Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godinu dana skoro maltretiraju ljude mjerama, šalju stotine policajaca da tuku protestante i onda se neko čudi što imaju znatno manje glasova. I ovo im je puno. A stara diktatorka se ispalila.
Da Njemacka je imala jako stroge mjere
Hahaha kad bošnjo pametuje za Njemacku a hljeba se najest ne zna. U slucaju da si u Njemackoj, suti, "staroj diktatorki" noge ljubi jer bez nje i Njemacke, krepo bi.
migranti vam se o glavu odbili!
Naravno. Dovlace bagru sa Balkana da ovdje cisti i radi po Mcdonaldsima a ne znaju ni beknuti njemackog.
Muslimani su je koštali
Bice velika koalicija spd-a i cdu-a kao zadnijih 8 godina po primjeru nase velike koalicije sda i snsd-a zadnjih 20 godina.
Nekad su je svi volili. Sad je svi preziru.
Kaze ne pricaju njemci o izborima. Kaze pricat ce kad im se zemlja pocne raspadat ored migrantima. Nece jer su opijani drogama, prostitucijom, alkoholom. Ta nacija ce propast.
Osilili se i postavili ovog kretena Lascheta kao kandidata koji moron moras biti i ubijedjen da ce bagra za tebe glasati da postavis takvog idiota.
Namazana stara bakica znala je da gubi i da je zabrljala žestoko
UZP ovce na haparatima
"Predviđanja", "ankete", "sanjanja" kao i "maštanja" su glavno oružje naivnih neoliberalnih medija. Pišite o rezultatu kada rezultat izađe, ne lažite čitatelje spinovanim naslovima baziranim na propagandnim lažima.
došo socijalizam u dojčland ima da kusaju kalju ko u Venezueli ...
Ti se javljas. Strucnjak. SPD je izgradila Njemacku i napravila od nje ono sto je ona danas.
Angela je očigledno teško bolesna čim se nije kandidirala, priča se Alzhajmer.
Nije majstore. 65 godina. Mirovina kao i svi.
Ja ću babu zapamtiti da je uvela sankcije Rusiji ali je drugu cev za plin iz Rusije instalirala direkt. Moderno se to zove politika dvostrukih standarda a po starom ti je to lažovi i prevaranti
Pa hoće li ikad naši zeleni pasti?
Ukoliko SDP na vrjem smjeni Nermina Niksica, koji je unistio Socijldemokratiju u BIH. mozda nesto i uradimo.-
Socijaldemokratiju je u BiH uništio onaj prije njega, Neka je samo slučajni prolaznik.
I njoj ce mjere oko korone dohakat ..nije narod lud ..prepoznali su to sve