Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wow kakav clanak. pa ovo kao da je pisalo dijete od 7 godina. bukvalno u tekstu stoji da ce biti protesti zbog nekog ugovora o trgovini koji je kontroverzan. e sad ja idem na malo ozbiljniji i upuceniji portal da procitam vise o ovome. ko sve radi na ovom klixu, nevjerovatno
http://www.youtube.com/watch?v=vNR4l8pm3Zk i jos dodaju strucnjaci u eu...."Na našim tanjurima bi moglo završiti više genetski modificiranijih namirnica ili pilići dezinficirani klorom, što je dosad u EU zabranjeno"
SAD ce potopit i evropu. Njihov imperijalizam ce odvesti cijeli svijet u p1zdu materinu, samo gledajte.
Zato je i napravljena kriza s Rusijom da bi se amerika uvalila
A zašto je kontroverzan? To je valjda poenta cijelog članka... :)
...čime se bavi svijet, a čime se bavimo mi...
kontraverzan je zbog GMO koji bi došao iz USA i nebi morao biti deklarisan i zbog drugih govana koje bi Ameri mogli izvoziti u EU !
http://www.youtube.com/watch?v=vNR4l8pm3Zk
glupost.
http://www.youtube.com/watch?v=vNR4l8pm3Zk
Kako ste vi samo glup portal nevjerovatno. Pa jel znate o cemu se radi u sporazumu i sta je kontraverzno kakav je ovo usran clanak/.....
ne istrazuje klix,samo copy paste :) ali evo video o cemu se radi.. http://www.youtube.com/watch?v=vNR4l8pm3Zk
Pucaaaaa nam qurac
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Neka unajme ove iz bolje buducnosti...oni to znaju dobro organizirati...
Da li neko ko se razumije u ovo moze objasniti zasto je kontroverzan,ne procitah nista o tome u tekstu
kontroverzan je zbog GMO hrane koja neće biti etiketirana kao takva a u europi postoji zakon etiketiranja GMO proizvoda, osim toga otvoreno tržište ne nudi samo slobodno kretanje robe nego i slobodno kretanje ljudi, pa bi europljanima i pored velikog broja raznih imigranata iz afrike i azije sada pristizali i latinoamerikanci, a novac koji se skuplja oporezivanjem proizvoda iz amerike bi bio upola smanjen, firme u europi bi dobile jaku konkurenciju sa kojom se moraju natjecati i biti bolji ili propasti. ima ih još ali potraži sam.
video koji sam stavio govori dosta..lijep pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)