Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_"I iako su porodice bile uznemirene zbog svega što se desilo, bili su najgostoljubiviji narod koji sam ikad sreo. Iako su izgubili sve, čim smo stigli, pred nas su počeli iznositi hranu i piće", ispričao je Beattie." MI SMO LJUDI SA VELIKIM I TOPLIM SRCEM BOSANSKIM! HVALA VAM VOJNICI!
doći u bosnu kad pada kiša ... životna avantura
ne pobjeći glavom bez obzira ... neprocjenjivo :-)
Samo jos jedan od pokazatelja koliko je ovo zapustena zemlja u svakom pogledu, evo V.Britanija odlikuje svoje vojnike jer su NAMA pomagali! Mi ne mozemo odlikovati ni svoje, a kamo li tudje vojnike. A je li znate zasto? Pa zato sto je ovo drzava koja NEMA ODLIKOVANJA!!!!! Imamo zakon o odlikovanjima jos 2003.g. ali idejna rjesenja kako odlikovanja treba da izgledaju, e to nemamo. To je valjda neki veliki mudraluk kojeg Sekretarijat Predsjednistva BiH nije nikako mogao da rijesi. Medjutim, nisu imali nikakvih problema da svo ovo vrijeme uzimaju platu za svoj nerad. Sramota je da jedan entitet u ovoj drzavi ima svoja odlikovanja a da sama drzava to nema, i onda ne mozemo odlikovati ni vojnike, ni diplomate, zasluzne gradjane, strance koji su prijatelji ove drzave. Zar je to toliki problem da se konacno 12 godina nakon sto je donesen Zakon o odlikovanjima usvoji i kakav bi trebao biti izgled tih odlikovanja?
ma ne sumnjam, ali do sad je bilo prilike da se to rijesi 100 hiljada puta. medjutim, kad god dodje do toga da predstavnicima iz RS-a nesto treba ovi nasi uhljupi podviju rep. jednog dana ce neko morati, prije ili poslije, da potegne rucnu i da kaze - ovo ili ono se moze rijesiti SAMO na ovaj nacin, ako necete sve cemo zakociti! ne moraju Srbi da vole ovu drzavu, kao ni Hrvati, ali stvar se moze udesiti na nacin da je zakocimo pa da onda vide da iako je ne vole da im ipak ta drzava treba! predugo se i sa jednima i sa drugima islo linijom manjeg otpora.
Tuzla says : Thank you UK !