Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ABd ovako ce i GT RS nekad
Kako to misliš postic, ratom?
Bankrotom mileta,samo nek on stampa obveznice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pocetkom iduce godine RS ce nestati a skupstinu RSa raspustiti.
Hoćeš li ti gazijo doći i ugasiti je? Pamet u glavu i na proteste i jedni i drugi da ne bi sutra kad već želite da ratujete ratovali gladni ;)
Ovako se rjesava pitanje teritorije i reintegracije u jedinstvenu republiku. Ovako je trebalo i sa rs da bude 1995. da nas je Richard Holbrooke pustio, okretao se u grobu i gorio u dzehenemu aBd.
Ovako se rjesava pitanje teritorije i reintegracije u jedinstvenu republiku. Ovako je trebalo i sa rs da bude 1995. da nas je Richard Holbrooke pustio, okretao se u grobu i gorio u dzehenemu aBd.
2024 a 2025 rs
Pola je več iselio ostali kupe i spašavaju šta mogu da ponesu.ostat če starci koji nemaju kud niti ikoga svoga.za par godina ako ih nepobiju čista teritorija.sve ostalo što kažu je čista laž
sve ce se to vratit polako
počelo je , abd i šumski rudari iduce godine za njima
I Republika Šumska će nestati sljedeće godine
Karma je cudo!
Armenci su inače pobijedili u ratu 88-94, pobili oko 20.000 Azera i protjerali 750.000 Azera. Azerske gradove su doslovno izbrisali s lica zemlje. Nije ni čudo što Armenci ne žele ostati. Vrlo slična situacija kao kod nas u Hrvatskoj za vrijeme rata i Oluje. Tko je kriv taj bježi.
Kazu ovo ce se desiti i RS. Ja kao Bosnjak kazem da nece( nazalost ). A nece zato sto Dodik obilazi vojne sile sa istoka a njegov sponzor Vucic odlicno balansira izmedju istoka i zapada ( sto je bezobrazno ali po njegovu zemlju odlicno ). Ko je nama kriv sto Komsic i Becirovic i prije Dzaferovic i Bakir se skoro nikad nisu sreli sa predstavnikom neke velike sile osim onih sastanaka po Briselu na kojeg su morali doci
Ne.kontam.jel novinar žali za pobunjenom enklavom priznate države Azerbejdžana. Isto.bi bilo.kad bi RS distrikt odlučio da se otcijepi, protjera sve koji nisu Srbi, uvede vojsku Srbije uz stotine tenkova i hiljade vojnika, napravi PVO sistem , mreže rovova i bunkera.
Blago Azerima
Uskoro ovako i Република Српскa ali NARAVNO BEZ rata,vec MIRNIM PUTEM.
Sve ovo je bilo nezamislivo do 2020. godine. Đikani, ovo vas čeka.
Alijev i Erdogan su vrhunski lideri svojih drzava
Elham