Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ameri su sami krivi .. arapi nisu navikli na demokratiju, tamo treba cvrsta ruka ko Gadafi, Sadat, Sadam,Asad .. gdje god je diktator, tamo nema islamskog fundametalizma... gdje god puste islamskoj zajednici, ko kod nas u Bosni, da se mjesa u sekularni zivot, tada se otvara pandorina kutija, nasilja i netolerancije
Bosnje sve vise lice na Srbe. Umjesto da osude, oni opravdavaju svoje teroriste nekim starim zlocinima.
http://www.youtube.com/watch?v=XvTiZ3m_nXc&feature=related
Ne, Amin nije Muslimansko ime. Tu je razlika izmedju Arapa i Nas. Kod nas u BiH za sve (Muslimane, Katolike, Pravoslavce) su Tarik, Armin, Besim muslimanska imena ALI na bliskom istoku to su ARAPSKA imena. A kod njih arapi kao sto vidite mogu biti i hriscani. Pravo muslimansko ime je Muhamed, Ahmed, Abdul Aziz, Abu Bakr, itd, ali ovi ostali nisu...
Ma kojih 10 miliona? Dvadeset pasa moj solidni, dvadeset...
jos jedno prpucavanje nekompetentnih umova..
sadak??
Sjecham se veoma dobro, velikog genocida tijekom nochi, kada su krschani i zhidovi izvrshili genocid nad muslimanskim stanovnishtvom u Sabri i Shatili. Takodjer se sjecham i kada je za predsjednika Libanona imenovan Amin Gemayel, tada veoma mlad, obrazovan i veoma zgodan s simpatichnoschu privukao je pazhnju cijelog svijeta. i kada je ona havijetinja krchanka masonka udala se za Palestinskog lidera, iako mlada, imala je odlichne zadache.. nisam primijetio da je ikada vratila pokraden doniran novac djeci, starcima u izbjeglistvu ili Palestini. Danas u LIbanon shiiti imaju glavnu rijech..stoga i shvatam Armina Gemayela, shto i o chemu govorim. U pravu je. Sjecham se i Egipta i zatvorenih Mladih Muslimana najboljih odlichnika intelektualaca, koje su zvjerski muchili, kopti, i izdajnici muslimani. Takvih ima i u Turskoj. Plus, Bosna neche nestat, samo oko deset miliona je Bosnjaka je iseljeno u 200 god. s Balkana,.. Jeli to nesto govori ovim komentarima ovde
muslimani prinose kr,v,a,ve zrtve isto kao paganski bogovima klanjaju se kamenu u meki,jos ludje meteoritu veruju u p,.ed.ofi.la ...gde ces bolesnije vere! kamenuju devojke zbog normalne ljubavi kidaju udove! STVARNO OGAVNA VERA!
razum ima veze samo sa katolicima koji se klanjaju kipu i pravoslavcima koji se klanjaju slici
razum ima neke veze sa muhamedancima???????
@dzidzihasve... \'\'mržnja izbija iz njihovih usta a još je gore ono što kriju njihova prsa... \'\' ( Kur\'an ) ZATO : \'\'u odmazdi vam je OPSTANAK, o razumom obdarereni, da biste se ub.ijanja okanili ... \'\' ( Kur\'an ) dusturuna Kur\'an neshiduna ezan sebiiluna el-džihad naš ustav je Kur\'an naša himna je ezan naš put je džihad !!
Meni se cini da nista kvalitetno dolazi s\'tog bliskog istoka, produkt, ideologija i vera. Sve tri jeeeduisticke vere su davno pale na ispitu. Moja teorija je da kroz rad, red, disciplinu i ljubav covek moze da dostigne nirvanu i mir i blagostanje. Ko spozna samoga sebe, spoznao je i Boga u sebi. Idi mi dodjimi jedino budizam je dotakao nesto priblizno. Mir zelim svim miroljubivim ljudima.
muslimani nikad necete pameti doci! izdali ste pretke,sluzili svim okupatorima zato ste i zavrsili na 24 procenta a kakvi ste ljudi sama odbrana ovih terorista govori ko ste... DAN SUNCANE ZORE DOLAZI IN HOC SIGNO VINCIS!
osetices cizmu hriscanina pod vratom,dok ti lomim vrat ...uzecu te za kragnu i nabicu ti glavu u pun lavor svinjske krvi! da ymires laganooooo pogan jedna...ne soj ljudski OPOGANILI STE SVET SVOJOM PRIMITVNOSCU I JADOM! PROKLETI IZROD PROKLETI IZROD SATANSKI IZRDO ISMAILCANI I MUHAMEDANCI NAJGORA VRSTA LJUDI.
@yooj evo upra.vo zb.og ova.kvih pa.sijih ok.ota treba: oko za oko, zub za zub ...dakle samo potvrđuješ da sam upravu što sam rekao da tu koptsku gam.mad treba istri,jebiti... \'\'u odmazdi vam je OPSTANAK, o razumom obdarereni, da biste se ub.ijanja okanili ... \'\' ( Kur\'an ) muslimani ne slijede kur\'ansku odredbu i pravo odmazde, pravo koje imaju kad im se učini te.ror i nepravda ! zato su izloženi ovakvom nevjerničkom ter.oru, ako nam je urađena nepravda, ako smo tla.čeni, treba i mora se istom mjerom uzvratiti, jer se SAMO TAKO nevjernici mogu suzbiti, i nikako drugačije! nikakve rezolucije vijeća sigurnosti, nikakve UN trupe, nikakvi holandski bataljoni, jer samo onda kad i nevjernici osjete patnju strah i gubitke , tek tada će povući svoje smr.dljive nju.ške ili čekate da oni budu prema vama milostivi, o muslimani naivni !!?
Ne Muslimane ceka globalno otreznjenje Za pocetak bit ce prisiljeni sami rijesit situaciju u svome korpusu i u zapadmoj bosni