Prve slike pojavile se davne 1936.
0
Nacisti su fotografirali Hitlera u 3D tehnici
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nekome možeš reći da je glup, pa onda napisati da je Njemačka napravila atomsku bombu u Drugom Svijetskom ratu? Pokušavali su da naprave (pred kraj rata), ali nisu uspjeli. Britanci su uspjeli da naprave funkcionalno nuklearno oružije tek nakon dužeg vremena poslije rata iako su imali pomoć od Amerikanaca +bio je mir. Uostalom Njemačka ni DANAS nema nuklearno oružije. U Njemačkoj se nalazi 60 taktičkih B61 nuklearnih bombi, koju su postavili Amerikanci i koje su pod nadozorom NATO-a (obrati pažnju na taktička). Mora Bosanac da napada i vrijeđa druge, a istovremeno pokazuje kako malo zna. Lijep pozdrav
3d fotografije 1936 godine???!!! pa trebali su ostati da vladaju evropom.. :-/
Hajde kad ste toliko pametni i sve znate, stavite listu i izvor: 1.) Godina kada je Njemačka prvi put testirala nuklearno oružije. 2.) Lista država koje je Njemačka okupirala, i ukupan broj država u Evropi u to vrijeme. 3.) Stanje Njemačke ekonomije 10 godina prije i 10 godina poslije rata. 4.) Broj poginulih Njemaca u ratu. 5.) Konkretno objašnjenje kako je Hitler pomogao Njemačkoj.
Atomsku bombu su napravili nacisti, a sto imas povrsno znanje i gledas samo Americke tv stanice, ne mogu ti pomoci... Da, uspio je da osvoji Europu, svojom taktikom, to je cinjenica! Necu da filozofiram o Holokaustu, ali na kraju krajeva, kada bi svako od nas imao poziciju koju je Adolf imao, svi bi imali zelju neke rase \"da se rijesimo\",a jos vece je imao Hitler motive (teska zivotna sudbina koju su prouzrokovali isti ti Jevreji)! Da si malo vise citao i istrazivao, shvatio bi da su Ameri ukrali \"recept\" za Bombu od Hitlera, ako te mrzi da googlas o tome, mogu ti u par crta objasniti.. Uvijek rado izlazim u susret neupucenim osobama... Hitler je za Njemacku sve uradio, izvukao ih je iz VEK, i na kraju krajeva, bio je manji zlocinac i od Staljina, Cercila i Ruzvelta... Ali ponavljam, historiju kroje pobjednici, tako da su prikriveni i zataskani svi zlocini gore navedenih vodja, a Hitler je ispao najgori covjek u historiji..
Glup si jarane i totalno neobrazovan. Atomsku bombu su napravili Nacisti levatu, a šta je sve H. učinio za Njemačku imaš u knjigama, ako znaš šta je to.
e čuj \"uspio za veoma kratko vrijeme da osvoji Europu\". Znaš li ti uopšte šta je Njemačka osvojila u II Svjetskom ratu? Hitler za Njemačku ništa pozitivno nije uradio. Poslije rata svi naučnici iz Njemačke su otišli u SAD ili Rusiju. Njemačka je za SAD bila nula. Kakav su odgovor imali na atomsku bombu?
Ložite se previše na Hitlera. Hitler nema nikakve veze sa nastankom 3D fotografija. Prva metoda za anaglif 1853 godine... Rakete napravili kinezi, za rat prvi koristili indijci... Hitler je bio budala a ne genije. Prokockao je vojnu silu koju je imao donoseći glupe odluke.
http://www.fpp.co.uk/docs/Wiesenthal/index.html
http://www.fpp.co.uk/Auschwitz/docs/fake/SWC_firing_squad_Fake.html
Ne, Njemacku je Hitler digao na noge, jer bi ostala truba da on nije dosao na vlast. Njemacki narod zasigurno ne vrijedjaju (jer je javna tajna da svaki Nijemac jos uvijek voli i velica Hitlera), uostalom, sami su izabrali vodju 30tih! A garantujem da niko i nikad nece da dostigne Hitlerov nivo (covjek koji je uspio za veoma kratko vrijeme da osvoji Europu, kome je jos to poslo za rukom?) P.S. Historiju kroje pobjednici, pitam se da je Hitler pobijedio, da li bi danas Ameri bili najveci zlocinci u historiji?
nijemacka je i prije hitlera bila tehnoloski napredna, tako da svi ti hvalospjevi njemu i njegovom djelu osim sto nemaju smisla vec vrijedjaju njemacki narod, pogotove naucnike i mozgove tog vremena
A meni niko ne vjeruje da je tada Njemacka (sto se tice nauke i tehnike) bila daleko naprednija nego danas cijeli svijet! Zao mi je zbog Holokausta, ali Hitleru kapu dolje sto se tice doktrine!
FOTOGRAFIRALI - bum, zapara mi usi... A da pokusate staviti normalniji izraz \"fotografisali\"?
je.bote svake godine nam puste strogo čuvanu tajnu...da su Nacisti praktički izmislili sve od raketa, reaktivnih aviona, najboljih automobila, 3d slika, nuklearne bombe, ...itd itd... pa konta šta nama zapad prodaje dan danas za velike pare... tehnologiju staru 70 godina...pa šta su onda oni izmislili za svo ovo vrijeme??? čuvaju u bunkerima za crne dane
Hiki je kralj ba, jedini covjek koji je prepoznao cifutsku opasnost svijetu