Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hurije su se već sve podijelile. :) Što bude manje kandidata za samoubilačke napade, afganistanski narod će mirnije živiti. To su isti oni fanatici koji su jučer dvoje djece ubili polivši ih kiselinom samo zato što su se družili i bili prijatelji.
izgleda da je kandidata za samoubilacke sve manje i manje a i interes za rajskim djevicama stalno opada ! pocinju li to muslimani da ne vjeruju hodzama ?!
Mogu shvatiti da su bili u okruzenju uz jaku neprijateljsku 8okupatorsku) paljbu i da su nakon nekoliko dana radi nedostatka vode i hrane bili primorani da se predaju, ali ove pricice za djecu, da su se predali zato sto se boje okupatora, ili zato sto ih je strah moguce smrti...to je presmjesno. Cudo jos nisu dodali kako su nakon pokajanja svi dobili americke pasose i obezbjedjen odlazak u ameriku, kao i obezbjedjen posao i smjestaj u USA.
nisu li talibani potpuno uništeni još davne 2001 godine ????
Hahahahahah
pa sta je sad tacno !? \"Talibani još uvijek nisu zvanično dali komentar na ova dešavanja.\" ili \"Talibani poriču ove izvještaje, kazujući da je to samo dio zapadnjačke propagande. \" ja vjerujem da je to velika propaganda .
Od kako su taktičke operacije razbile sigurnosne barijere neprijatelja i od kad je povećana infiltracija mudžahida u njihove redove, što je rezultiralo izbijanjem nevjerice koja je uzdrmala vojni moral, neprijatelj poseže za ovakvim namještaljkama sa ciljem da ulije sigurnost svojim uplašenim kolegama i trenutno okrene pažnju medija od njihovih konstantnih poraza. :)