Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO HAJVANI PODRŽAVAJU HAJVANE! ZA NEPUNE 2 GODINE RATA U SIRIJI VOJSKA KOJA PODRŽAVA DIKTATORA asada UNIŠTILA JE VIŠE OD 1450 DŽAMIJA. ZVUČI POZNATO ZAR NE? I OVDJE SU "NEKI", NEĆEMO IH REĆI KOJI, OSIM DA SU FAŠISTI, RUŠILI DŽAMIJE. ISTI TI SE STAVLJAJU NA STRANU ŠIJA ALEVITA KOJIH IMA OKO 10% POPULACIJE, A HOĆE DA UPRAVLJAJU SA ONIH 90% PREOSTALIH.
daj bože snagu sirijskom narodu i sirijskoj vojsci u borbi protiv stranih jazavaca, domaćih izdajnika i njihovih plaćenika nato fašista. obim zločina kojeg čine jazavci to čovječanstvo nikad nije vidjelo, a ni čulo. to ni životinje ne rade. ispred male djece nožem kolju čovjeku glavu i pri tome izvikuju allahovo ime. sve to naravno i kamerom snime kako bi im to moglo služiti u obrazovne svrhe. ako vam ne sudi sirijski narod sudit će vam allah za te zločine, ali izvući se nećete gamadi bolesna.
Pogledajte novi video obezglavljivanja od strane pobunjenika,tzv. FSA ovom sirotom covjeku. - http://www.syrianews.cc/syria-video-beheading-islamists/
tek mi se sad kosa diže kako su se osječali oni ugučoj gori. I niko baš niko nije odgovarao pustiše stoku da dalje kolju po svijetu al sad u svom dvorištu al u ovom nema sreće koliko god oni svog odozgo prizivali
1991 bio popis stanovništva u BiH, 1992 rat u BiH. 2013 popis stanovništva u BiH, 2014 ...
Jes' tesko Bosnju nalozit ! :D
ej žalosti, i nama se ovo desilo. Pa narode opametite se i neka vlada mir već jednom u svijetu.
Stoka.
Башар до побједе!!!