Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali bas svako malo ti napadi, isto kao da neko to fino po rasporedu radi. Cini mi se da su ovo djela ipak neke produzene ruke, kojom upravljaju svjetski mocnici s ciljem da se jedna vjera demonizira. U vrijeme danasnje tehnologije, kako znati da ne postoji neki sistem za kontrolu uma covjeka..
Ako mozete da razdvojite pripadnike qu klux klana od krscana, onda vjerujem imate kapaciteta da isil i teroriste odvojite od islama. Hvala
U ime čovječanstva zahtjevam da se onaj Crni Kamen zdrobi i u prašinu pretvori koju će odnijeti vjetar, da se Mekka razori a grob Muhameda preore i uništi. To je put koji se mora slijediti kako bi na zemlji zavladao mir. Muhamedova sablja i Kuran su najsmrtonosniji neprijatelji Civilizacije, Istine i Slobode koju je čovječanstvo do sada doživjelo Ako bi Kuran bio program jedne Stranke onda bi bilo sasvim dovoljno razloga da se ta Stranka zabrani
@francksavvojski de smrdljivi brabonjcaru proguglaj malo o zalutalim krcanskim frakcijama koje su se odvojile od izvornog tumacenja koje su po ideologiji ravne isil-u tako i u islamu ih imas koliko hoces koje imaju svoju ideologiju koja nije ni po cemu slicna izvoru sa kojeg je krenula i jedi govna, hajd sada bye.
Islam je bolest 21 vijeka i čir na dupetu Civilizacije
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da im dragi Allah podari Dzennet a porodici Sabur,...
@godFree kako si ti samo pametan i nacitan djeckic woaaaaa...no comment in further discussion😕