Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODKUD OVA VRSTA STASTISTIKE? . NARAVNO DA JE NAJVISE STRANACA NA SOCIJALI. RAZLOG JE STO AUSLANDERI MASOVNO DOBIJU OTKAZ DA BI UPRAVO OVAKVE ANKETE BILE ZA TACNO!!! .Zlocinci se ponovo pripremaju za krvavi pir, samo ovog puta to nisu zidovi. biti ce to prevelik zalogaj za vjecite krvoloke. BAR SE NADAM!
Pa naravno kada su stranci u pitanju nista nije pozitivno, preko 2 milonau u Njemackoj ima alkoholicara od ta 2 miliona 95% su njemci. Nikad zadovoljni kad stranci rade govore kako oduzimaju poslove njemcima kada su na socijali, govore da stranci ne zele da rade. Apsurdno
pogledajte ovaj link koji je gluhi dao pa komentarisite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrav za sve bez obzira na vjeru i naciju!!!!!
@gluhi fala za link pasha a ovi sto im je glavna zivotna preokupacija i glavno zivotno pitanje: kako protiv bosne i kako poniziti bosance,-mogu malo da se prosetaju svijetom pa da vide koliko su tamo omiljeni
zar niej sramota pisati takve lazne podatke???? uzas uzas uzas evo pa vidite istinu i brisite ovu sramotu od clanka http://www.bild.de/BILD/politik/2010/11/23/migranten-und-hartz-iv/tabelle-verweis,property=Download.jpg 1 246 806 stranaca na socijali od ceg je NAJMANJI broj ex-jugoslavena. oni gotovo svi rade, osim starih i nemocnih, i zena s malom djecom- koje kasniej takodjer RADE: 74 671 338 nijemaca na socijali,ono sto svi znaju- to je CITAVA istocna njemacka, tamo rijetko tko i radi. stvarno me sramota ovih analfabetnih clanaka, sve polupismeno!!
jes se nasikira ko je na socijali u Nemačkoj da li su moji vaši naši ili njihovi
Svabi imaju rijec za radnike imigrante..... Jugosloveni! :D hahahaha, to su oni sto nose beton i pjesak umjesto slepera prije 40 godina :)
vlashinje........u becu npr je 99 % srba na socijali, ne vjerujem da je brojka manja u svabiji....... cigani jedni
Svi mi Bosnjaci ,koji zivimo u Njemackoj na socijali, smo clanovi nase Socijalisticke Demokratske Partije-SDP/BiH.Glasali smo za nase vodje koji su u bivsoj BiH takodje zivjeli na tudji racun tj.,na racun radnika. Nema potrebe da mijenjamo politiku niti nas dobro potvrdjeni imidz socijaliste. Nasa parola : Najbolji je biti soc\'jalista, plata ide,ne radi se nista !
je je a od tih 96% 112% su Bošnjaci.
Meni treba socijala, za ostalo Svabe hvala ! BOSNJAK
Statistika pokazuje da je jedan od razloga zašto je duplo više stranaca od Nijemaca na socijali i u tome što mnogi useljenici rade u loše plaćenim zanimanjima - poput gastronomije, brige o starim osobama ili kao čistači, tako da njihova zarada nije dovoljna da prehrane porodicu, pa su onda primorani da se \"dohrane\" iz socijalne pomoći. a moguce je da se radi samo o zloupotrebi.. Malo na crno, malo trange frange.. Malo se auta kupuju i prodaju.. I jos socijala, i eto love kao da se studiralo.