Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste se makar kutarisali MMF-a, nama zabava tek slijedi.
jesu se kotarisali mmf-a al nisu se kotarisali evropske centralne banke i vanjskog duga od 250 milijardi eura
RESPECT!!!!
E ovo su "prosvjednici" a ne ova nasa bagra od jucer s transparentima ,ovi su cak bolje opremljeni od nase policije . ;)
Ja vi samo pricajte pojma nemate sta se ovde desava u Turskoj a pogotovo İstanbulu. Erdoğan doso sebi parice stavio u dzep i hajde. A narod jel ga ko pita ne pita niko ehh ovo je tek pocetak biti ce nam belaja.....
A u Travniku kad su posijekli stabla na plavoj vodi svi smo sjedili, sutili i trpili.
http://thetotalsports.com/ Posjetite nas! I danas smo izbacili sjajne parove sa analizama!
http://www.index.hr/gc/profil/2705/zeljka-budimir/slika/44202.aspx
Ma nadrogirani hipiji, nemaju pametnijeg posla...
NASTAVAK ARAPSKOG PROLJEĆA.
Al u zutu
interesantno je da ni u jednom elektronskom mediju nema apsolutno nijedne izjave BH politicara u vezi pustanja zlocinaca?na klixu samo gluposti i bezzzzzzzzzz vijesti danas???
@lik5 ne moze on ga fafa u rusiji trenutno
@lik6 al hajd` to nema mi babinog da opuca koju???grant glanca audija,a bogomi ni fahra.on se samo rekalamira preko avaz ;-).
Kad vidim ovu bagru sa maskama Anonimousa, smuci mi se. Erdogan im pozlatio drzavu, prave treci most preko Bosfora i kanal paralelno s njim, napravili vec tunel ka Aziji, grade najveci aerodrom na svijetu, pa se nasla sacica mutljeza da pravi belaj. Sve u zatvor, zakljucat i bacit kljuc u Bosfor!!!
nije erdogan njima pozlatio drzavu vec sebi, i zbog takvih kao sto si ti u nas i jest kako jest... SUTI I TRPI...
nije erdogan njima pozlatio drzavu vec sebi, i zbog takvih kao sto si ti u nas i jest kako jest... SUTI I TRPI...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nama je izgleda dobro cim muda nemamo da ovo radimo ;)
Opasni turci.
Izgleda nema nam druge do ugledati se na Turke:D
Tužno,svi kad im nešto ne odgovara dignu se,mi ko ovce prođemo 2 kruga od vječne vatre do predsjedništva,i to bi bilo to :)
ma jasta ba, treba srusiti vlast da bi nesto korisno postigli ! al dzaba, narod suti i trpi, jos malo pa ce nas poceti tuci na ulici ..
jA mislio turska jača od njemacke