Vlasti optužuju talibane
0
Na proslavi ubijeno 17 Afganistanaca
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi talibani su kompletni idioti.....seljacine prve klase naoruzane do zuba!
@ampak komentar je u tvom stilu...mantranje poznatih floskula. ja odgovorim, postavim pitanje, i iza toga stizu opet ista (protu)pitanja...hajde procitaj ispocetka sve komentare.
@tolerance a koliko sam ja cekao - od 20:56 do 21:21, tako da sam mislio da si se \"odlogirao\" kao sto si i najavio. a, sada da ti odgovorim - pitas me na \"sto tocno mislim\"? jel ti to ozbiljno, ili se salis? ocito da nisi procitao protokole. kada kazem sve, onda mislim na doslovno sve...uzmi, procitaj, pa da komentiramo.
@mmm.5 postavljaj vec jednom te ajete i hadise o zabrani muzike i plesa, sta vise cekas ! ;-) upoznaj islam da bi ga vise volio !
@denzel, Sijo Rafidijo, 1. P.C.M. ni ne koristi vec odavno vise niko osim muslimana, jos od kraja ww2, a i poznato je da je rijec o falsifikatu. sto je tice Izraela, ponavljam ti ono sto sam ti vec rekao: samo 1% cionista ju Jevreji a preostalih 99% su ateisti, krscani, hindus, budisti, mnogobosci itd 2. pogledaj koliko su humani ljudi koji su primjetili da su bili prestrogi prema muslimanskoj djeci (koja ih gadja kamenjem) jer su im opalili po neku cvoku ... kada bi bar muslimani ikada uvidjeli BAR JEDNU svoju gresku i glupost, a imaju ih more, ali takav slucaj ja u svom cijelom zivotu nisam cuo 3. ne rece mi nista o cinjenici da je 1 MILION SUNITA PLATILO GLAVOM LIK I DJELO LUDOG HOMEINIJA ?! ipak mi na ovo pitanje dugujes odgovor, ne ?
Cekah 40 min.ali nista...no ne bih se ni ja vratio da znam da ne govorim istinu,a laz se pred istinom odrzati ne moze.
@ozbiljno....logicno da ne slusaju oni prate s.u.n.n.e.t P.o.s.l.a.n.i.k.a i nastoje se drzati pravila s.e.r.i.j.a.t.a i .h.a.r.a.m.a...a muzika i jeste h.a.r.a.m. sto potvrdjuje jedan a.j.e.t. a i razni .h.a.d.i.s.i a ko hoce dokaze nek kaze rado cu ih i postaviti
denzel Mozes li navesti na sta tocno mislis?
@tolerance oprosti, nisam znao da citas iskljucivo odgovore namijenjene tebi (nakon postavljenog komentara). pa hajde da ponovim dio moga odgovora ampaku, koji se tebe tice: ako su protokoli falsifikat, kako je moguce da se i nakon 120 godina sprovodi doslovno sve sto je zapisano u njima?! imas li ikakavo logicno objasnjenje?
denzel http://bs.wikipedia.org/wiki/Protokoli_sionskih_mudraca Cisto prije nego se odlogiram evo linka koji potvrdjuje da su falsifikat.
denzel Klasika. Kada mu slimanu u raspravi ukazes da je pogrijesio(mislim na \"cinjenicu\" da je protokol sionskih muddraca falsifikat koji se lazno pripisuje zi dovima) on samo promijeni temu. Em sto je promijenio temu sa onoga o cemu se raspravlja u kementarima em sto je \"totalno\" okrenuo sa teme koja je inicijalno u naslovu. I sa takvim ulazit u ozbiljnije dubioze? Ni mrtav! Prevo knjigu u ruke i naucit sta znaci bit jezgrovit i konkretan a ne govorit kako je vrijeme suncano nakon sto te netko pita koliko je sati.
@ampak & @tolerance sta cemo sad? http://www.klix.ba/vijesti/svijet/prema-palestinskoj-djeci-se-ne-pokazuje-milost/120827185
@ ampak ako su protokoli falsifikat, kako je moguce da se i nakon 120 godina sprovodi doslovno sve sto je zapisano u njima?! imas li ikakavo logicno objasnjenje? koji milion sunita je izginuo radi homeinija? (relevantan link, molio bih) kada i gdje je imam izjavio to sto tvrdis?! (citat, molim)
denzel Tipican primjer ispranog mozga dok smatras Protokole sionskih mudraca zi dovskim dokumentom. Kad vec koristis internet da blatis i siris propagandu,probaj ga za promjenu iskoristit da se obrazujes,jer danas svaka prosjecno informirana osoba zna da su Protokoli djelo ruskog carskog obavjestajca kojemu su Z i dovi koji su zivjeli u Rusiji i uzivali odredjeni politicki utjecaj bili trn u oku.
Vas dvojica bi se trebali naći gdje na kahvi, pa rastabirit uživo o rafidijama, šiitima, cionistima i o čemu već pričate na svakoj drugoj temi.