Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je neko ovo uradio Titi skupili bi milijarde....a kao socializam...vidim po sadasnjem SDP-u kako ste socialni...Zlatko broji milione
Ovako treba rasprodati Fahrinu i Zlajinu imovinu, pa narodu kupiti zlatne kašike. Bilo bi za sve, vjerujte! ;)
Tako se to radi ,samo jos kod nas treba proci 100 godina dok se narod odvazi da oduzme svoje i oteto koje drze politicari na vlasti,otkud zlajki 5 stanova,2 vile ,etc.,sa prof platom ,ma mojne ba toga ,jedino da jedu rizu pa da ustede
amere, tonski zapis bi trebao biti na radiju BiH. Ja sam lično slušao Aliju u predvečerje potpisivanja Deytonskog sporazuma kada je spominjao priču o zlatnim kašikama. Eto da se još malo strpimo i ješćemo zlatnim kašikama. To bi trebalo biti u arhivama radija, ako do sada SDA povjerenstvo to nije negdje uništilo.
pitam ja vas KAD i GDJE je to rahmetli Alija obećao zlatne kašike i da li ima ijedan relevantan dokaz za to, neki video zapis ili sl. ?
kad će prodavati Dodickove voćnjake ??
I Silajdzic ima nesto ovako slicno samo se shuti...!
To me neko ovdje proziva?????
E na ove se ugledala mladomuslimanska \"elita\" i zato je njih bolila neka stvar za narod, koji je njima izgleda bio samo krvava mrlja i alat za bogaćenje !
vidi, vidi...pa imaju i oni svog alju...mada je njihov totalni ama.ter u usporedbi s nasim rahmetlijom, u grobu se prevrtao dabogda.
Sto ces prodavat neciju imovinu da kupujes zlatne kasike??? Tebi su zlatne kasike obecane dzaba i ne samo to nego da zivis ko beg, a ljudi su te izlevatili ko d.e.b.i.l.a i dali ti zlatni k.u.r.a.c da sisas svaki dan. Zato ti njih jos uvijek podrzavaj dok te lupaju k.u.r.c.e.m po celu. P.S. J.e.b.o li ti SDA i Bakir sve glupo
Je li ovo Ferari od onoga sto ga je SDA angazovala parama poreznih obveznika da sa nepismenim placenicima zagadjuje ovaj portal glupim i besmislenim komentarima?
@ako ...jes\', jes\'...jovanka je dobila beli dvor, žarko brione, mišo vilu na brdu kod kranja, svetlana bugojansku vilu...i svi još pride po 10-ak računa po švicama i bahamima...
Ovdje bi kacavenda imao što šta za izabrati
Sta sve danas imaju skorojevici i ratnoi dezerteri iz SDA. Ben Ali je za njih malo dijete.
Bakire, gdje su babine zlatne kasike?