Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo ni svjesni koliki horor od života proživljavaju njeni roditelji. Teško je breme koje oni nose. Nadam se da će ova priča ipak imati sretan završetak...
@Bezsrkleta uzasno je to, ali su trebali razmisljati kada su u apartmanu ostavili nju i dvije bebe blizance same. hej, tri bebe same samcate i hladno izaci na veceru.
Tako je, ne smijem ni zamisliti kako oni "prespavaju" noć. Gle samo kakvo slatko stvorenje... ;(
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tuga brate tuga....
ma sve nekako, ali oni su nju ostavili samu, dijete od 3 godine
1.nedo Bog nikome 2.sve se ovo moze sredit ,danas tehnologija postoji 3.gdje su nadzorne kamere iz hotela(vanjska i unutrasnjeg hotela) i 4.sve mi ovo sumnjivo i ovoliko se para odvojit.
Nikome nije gore nego djevojčici.
Ne kontam kako je potroseno toliko love? ja kako znam da se kod nas "dzabe" to radi.Kome je otisao taj novac? Placale se dnevnice policiji i detektivima,koji su vec placeni za to regularnom platom?
A možda je bilo bolje da se uloži 12 miliona u u mentalno zdravlje kako se ovi slučajevi ne bi desili.
Ko je dao te pare za istragu ?
mozemo spekulirati do besvjesti ali ko zna tacan redosljed dogadjaja..
ostaviti dijete od tri godine i vecerati u blizini s prijateljima??
@NoFaceNoName nju i jos blizance bebe. troje male djece ostaviti same i na trenutak, krajnje je neodgovorno.
Zasto klix ne objavljuje izjavu ministra Mektica u vezi stradanja malog Konstantina ... Civilna zastita PC entiteta snosi svu odgovornost za NE djelovanje , a sve zbog politike . Ode djeciji zivot a oni se drze entitetskih principa , pizda im materina .
Nazalost nikad je necete naci. Zasto? Zato sto je vrlo moguce da je promijenjen identitet , uradjene operacije mijenjanja kompletnog lica i sl. Dosta je razlicitih tipova bolesnika koji ce sve uradit da bi druge unesrecili. Ako je niste dosad nasli necete nikad .
Da vjerovatno u nasli djevojcicu istih godina u uradili face switch kao u filmu 'face off' ili tako nesto...Djevojcici od tri godine nije potrebno uraditi vise od promjene frizure i boje da bude neprepoznatljiva. @thea roditelji ne bi skrenuli paznju cijelog svijeta na sebe da su imali ista sa otmicom osim griznje savjesti jer su bebca ostavili samog u apartmanu iz kog je pile vjerovatno samo izaslo trazeci roditelje i naislo na neke pogani koje inace cesto ordiniraju po ljetovalistima :((
@rea To je neki teski sadista psihopata sa zlokobnim namjerama. To su nevidljivi ljudi sa hiljadu lica . Bolesti i otmice su za mene najgore stvari .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zalosna prica, neznam kolike su sanse da se ona pronadje ipak je proslo dosta godina. I ako je ziva a nadam se da jest, proslo je 10godina od njenog nestanka, ona je vec sada tinejdjerka ima 13 godina i bog te pito kako sad izgleda.
Nadjena je i natasa kampusch. Tako da ...