Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad im dad ulete Izraelci i rižu zasade . . .!!!
Nije ni cudo da nam je drzava u ku*cu kad se plasiraju neistinite vijesti. Kao prvo ja zivim u Dohi pa govorim iz prve ruke. Vijest kaze "Na područje oko Međunarodnog aerodroma Hamad u Dohi palo je 66 mm po metru kvadratnom u samo nekoliko dana"!!! Istina je da je kisa padala samo juce u jutro. Zatim vijest kaze "Vlasti su očigledno bile nespremne za ovu nepogodu".!!! Generalno gledajuci ovo je istina, medjutim vlast ne moze biti spremna za ovu nepogodu jer ne postoji infrastruktura koja bi sprijecila ovakve stvari. U Dohi uopste ne postoji sistem odvoda oborinskih voda, nema sahtova za odvod po ulici. Jednostavno je pala neka kolicina kise koja uopste nije velika ali koliko god padne nema gdje otici i ostaje na ulici ili se slijeva u podzemne garaze. I glupost "Na posao mnogi putuju camcem"!!! Ispade da je drzava i grad u kolapsu. Jesu velike guzve u saobracaju i samo su pojedini dijelovi djelova grada u barama zbog toga jer se nalaze malo nize i voda odlazi bas u te dijelove.
cudo ti nisu obrisali komentar...
Znam ja dobro kakvi znaju biti pljuskovi u Mostaru. Takve kise u Kataru nema. U Kataru moze lagano sipiti kisa i to vrlo kratko vrijeme. Problem je sto sve sto padne nema gdje otici tj ostane na cesti ili se povuce prema najnizim tackama.
Eto i ovo da docekam, ljudi se voze camcima na posao u Kataru i SA. !!!!!!
Beograd na vodi..
Lafo oni idu na poso!!! Debili jedni koji samo znaju trosit pare
nista...pravite malo visočija ostrva
Pametnom dosta...!
Ovo je znak da ce se vrijeme na Balkanu smiriti ha ha.....Sta vi mislite, za njih nije steta, tamo koliko god kise padne.!
ipak ima BOGA hahah
koja jebada... molis se bogu za vodu i on ti posalje poplavu... fakat nikad neku mjeru da uhvati... ili najgore od najgoreg ili nesto malo gore od toga.. dobro je prerijetko...
eh pa gdje su vam lamburđiniji
Nek se malo pacovi dave. Dobili bogastvo i postali oholi.
sta je to za njih...nedo Bog da nas poplavi...
Jel ovo oni voze novi Ferari?
HARP