Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba prvo svoju avliju pomest...pa onda gledati kurze u daljini...
Na ulice svi. da se rijesi ovo
Sarajevska ekipa partijanera se ugledala na Austrijance
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hajde kokain to se zna ko dila...ali od kud im teska droga marihuana...
@yeba.mene.drzava bruda, mdma(čitaj moly) je sada in, ni ganja ni lobje. Svi su oni tu došli zbog Moly. Vjeruj mi...
Vlasnik najjačeg kluba u Beču. Prater Sauna ❤️
E, moj narode, obicni smrtnici! Pa sta vi ocekujete od "glavonja", od onih koji su vlast "uzjahali"?Je li vi mislite da ce oni " sjahati" sa nasih grbaca milom? KO GOD NE UZME SUDBINU U SVOJE RUKE I CEKA DA MU SE OVI NA VLASTI SMILUJU, IN JE NAIVCINA, DA NE NAPISEM IDIOT!
Gospodin covjek, ima pare i ne stidi se toga. Ne interesuje ga sta pricaju babe po mahali. Apsolutno podrzavam da radi svako sta zeli dok nije u pitanju kriminal i stvarno narusavanje reda i mira. Jedan je zivot (iako mnogi misle da ima nesto i poslije ;)
ovo je izgleda jedina istina: https://wiki.royalfamily.ba/wiki/Kripto-Jevreji_Balkana
Političari svugdje ZNAJU da nema nikakve Corona pandemije
isplivao VIDEO derneka Kriznog štaba Nevesinje (Dodikov SNSD!): Ljudi NEMA CORONEEEEEEEEEEE hahahahaha https://www.youtube.com/watch?v=z5ehN63MWKU
@Adnsn01,Zar nije dovoljno sto je prijatelj sa ovakvom osobom❓❗
*Adnan01
Aa vidi ni kod njih nema korone 😂😂
Jel Koke pjev'o???
Kada glupi Balkanac gleda slike proslave u Sarajevu i misli "treba bježati na zapad, ovo je strašno" i onda pročita da je isto i na zapadu, za malog čovjeka važe pravila i kazne dok svugdje drugo šmrću i lokaju, veliki Bošnjaci sa negatorom genocida, desničar Kurz se druži sa Azijatima, Trump sa Arapima "teroristima", onaj drugi austrijski desničar Dodikov jaran slavi sa Rusima i onda glupi Balkanac pljuje što se Đoković i Ivanišević druže
Da izvines kod cijeg prijatelja? 🤣
Ko moze dernecit? Ko ima para...ovce gledajte i placite
Pravi dernek- a kod nas janjetina i mladi luk :)
ovo je veći level
Iz kurtza izlazi bijelo