Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzas :(
Za ovo moras biti bezosjecajni olos od covjeka!
jeste vi ozbiljni ili vam je ovo novost?
Koliki kreten moras biti da nesto ovako radis,kakav li je njemu zivot..fuj
Izvan domene shvacanja, pojava zvana FB je omogucila da nam okom postane vidljivo koliko poremecenih ljudi ima medju nama.
Boze sacuvaj.. pa pustite ljude da pocivaju u miru.. ne mogu da vjerujem da ima pacijenata koji se tim bave..
FACEBUK JE U VLASNISTVU IZRAELA JEL ZNATE DA SU PUTNICI STRADALI BILI SVI GOLI? TO JE INTERES AMERIKE I CIA . ZASTO SU DIJELOVI AVIONA ONOLIKO RAZBACANI PO NJIVI, ZASTO SU NEKI PUTNICI ZIVI I JAVLJAJU SE NA FB ALI IH ODMAH SMAKNU, SVE SE POKLAPA I ONAJ AVION JEDAN STO JE NESTAO AMERIKA JE TO
kada se nešto lijepi obično se otvori prozor .... zbog isparenja.
zar niso skontao, Hiran, kako moze avion nestati pored onolikih satelita americkih, a drugi da padne a zrtve okolo aviona bez odjece imali to logike hej?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo Srbi prave :D
Kakvih degena ima to je za pricu.
Pa vi niste normalni Koji je debil ovo napravio?
FACEBUK JE U VLASNISTVU IZRAELA JEL ZNATE DA SU PUTNICI STRADALI BILI SVI GOLI? TO JE INTERES AMERIKE I CIA . ZASTO SU DIJELOVI AVIONA ONOLIKO RAZBACANI PO NJIVI, ZASTO SU NEKI PUTNICI ZIVI I JAVLJAJU SE NA FB ALI IH ODMAH SMAKNU, SVE SE POKLAPA I ONAJ AVION JEDAN STO JE NESTAO AMERIKA JE TO I IZRAEL , JEL VIDITE STA NAM RADE U PALESTINI
h... sta god trosis..ili uzimaj manje ili vise, trenutna doza ti ocigledno ne odgovara..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)