Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Godine 1996. se u Australiji nasukalo 320 kitova, što je rekord." jeste li vi normalni/pismeni? nije takmicenje. valjda se kaze "sto je do sada najveci zabiljezeni broj"...ili nesto tome sluicno...cuj, sto je rekord....
Evo mene duša zabolila radi te riječi . Nasukam ti klitoris u lijevu stranu !
tuga me uhvati kad pročitam ovakve vijesti. neodgovorno ponašanje ljudi i uništavanje planete ima za posljedicu ovakve strahote.
likovi se nasukali... sta je tu kriv covjek
@testertestni1: Pogresno programirao navigaciju.
...haha,poznati po masovnom nasukavanju...kitovi botovi :))))
basun sagolsun kitama
Eto mesa
Ku.... htjeli promijeniti prebivaliste da mogu glasat na izborima u oktobru... Necete tako lahko :D ahaha
U Bosni bi svi do jednog pokrepali, jednog bi spasili a onda bi likovali nad njim 10 dana...a onda prešli na Konakovića!
PA MI ,MI SMO TI KOJI SMO KRIVI Postoji nekoliko teorija o tome zašto se kitovi masovno nasukavaju, oko kojih se znanstvenici i danas prepiru. Među mnogobrojnim teorijama su i one o narušenim zvukovnim signalima, za što su odgovorne brodske posade i ljudska aktivnost na moru. (H)
Kitu u usta ...
De profundis https://youtu.be/ElYHGs562_A
To je opasna podmorska sekta koja propovijeda kolektivno samoubistvo. Ubrzano se širi među živim svijetom okeana.
auuu stete u pm
Sve je to uredu, zao mi je kotova, a jos vise zalim za obrnutim slijedom prioriteta. Danas se svi vise brinu za zivotinje nego za ljude.
@Yenicer91 pametno moje!
nije tebi uopšte žao kitova. da se ti nađeš u takvoj situaciji, ti im ne bi pomogao 100%, jer "to su samo životinje"...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)