Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muslimansko vijece francuske ce uskoro zatraziti uvodjenje serijatskog pravnog sistema za francuske muslimane ! treba li im to,uime politicke korektnosti, i dozvoliti ?!
a tvoji su bili kao partizani? od koje godine? 1945? pogledaj u partijsku knjizicu pa ces naci. a u kojoj si ti partiji sada? ili koje si pristalica? Ali ipak da se ne uvrijedis, u mnogome ste u pravu a ponajvise u onoj \"reci laz 1000 puta i postace istina\"
2 milijarde muslimana na mami ti se redalo.
Kukasti krst nije skrnavljenje islamskih bogomolja, oni su se borili sa njime na prsima. Da je kojim slucajem PETOKRAKA ili DAVIDOVA ZVIJEZDA, to bi bilo sknavljenje, posto im se dize kosa na glavi kada to vide.
Molim Vas zaključajte komentare..
Zijad Turković je bio \"hitman\" i izvrsnik komandi od vlade u Sarajevu (SDA). Kad je poceo da ub.ija oko sebe oni koji su mu smetali, SDA top se prepao za pad vlasti a kamoli skandal koji je mogao izbiti. SDA je jednostavno predao (izdao) Turkovića nadaleznim ogranima policije u KS. Nezvanicni papiri i dokumenti tvrde da je Turkovic jeden od 10 najgorih u bica na podruciju ex. Yuge. Najgori zlocinac je Hrvat Petar Brzica, koji je nozem ub.ijo preko 1200 Srba u Jasenovcu.