Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo bosnjaci uclanjujte se,vi ste pravi muslimani,ne zelite se rukovati sa zenama ali eure i dolare uzimate objerucke,uvijek me zanimalo zasto bosnjaci ne potrazise utociste po islamskim zemljama vec svi na krscanski zapad pa iza tastature udrite po rukama koje vas hrane,ljigavci.
Sad će u koaliciju sa Zlajogluom Gulagumdžijom i Klempom.
Nek ti arapi i bošnjaci začepe mami,borjani krišto,jadranki kosor i čovičevoj supruzi
nek uzmu Sabininog muža Sejdu Komšića za prezidentea! on ne samo da je muslimanski vrat i zet, nego je has bah.lija! zato islamski dio tzv. BIH na svojih 24% bi trebo bratskom islamskom narodu egipta ustupit sejdu komšića! nek povede i sabinu pride, da joj arapi začepe međunožje!
Dobro je jedan brat reko, koda nista nisu naucili, umjesto da uspostave Islamsku drzavu, sad im moze doci na vlast gori od Mubaraka, neznam stvarno zalosno.
bsanceros , pokusaj anger management
Vjerovatno i vi imate osjecaj da je ovaj \"bosanceros\" malo izfrustriran....
svaka cast.. sada egipat odlazi na smetliste civlizacije.. na zalost evropa ce morati da gradi zid prema arapima
amerima od mubaraka niko bolji nije trebao, ovo njima ne odgovara
AMERI SVOJE LJUDE DOVODE VJRUJTE MI... I VADE SE NA NEKI ISLAM NEMA TO VEZE SA ISLAMOM SAMO IMA VEZE SA NAFTOM I RUDAMA