Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj kli(x)ks je postao mjesto prepucavanja egoisticnih, isfrustriranih i nabrijanih a usijanih glava koje nikako i ni jednog momenta ne gledaju i ne razmisljaju naprijed, umjesto da daju ili ne daju (makar sute bez vrijedjanja) svoj Respekt ovakvim vijestima.
"Solidarisanje" je prazna prica, tiha podrska... Muslimani problem moraju da rijese iz korijena, medju sobom. Svako drugi ko pokusa rijesiti problem ce biti proglasen da napada Islam, a ne samo teroriste.
Muslimani ce rijesiti problem cim se ''zapad'' povuce iz njihovih zemalja koje su kolonizirali, na vlast postavili neke svoje hdz, sds, sdp i puste muslimane da budu muslimani kako njihova vjera nalaze, a ne kao do sad kad im oni kroje islam.
@vasastranka nece nista rijesiti upravo zbog hadisa kada ih pitas u koje vjeruju jel u sitse ili sunitske sute, demagogija....kuran je sveta knjiga, sve dok imaju 100 hadisa imati ce i 13 frakcija koje medjusobno ratuju, nije im tu zapad kriv sami su sebi, zapad iskoristava njihovu slabost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Islamisti, kad tako ne volite kršćansku Europu, što ne idete u Saudijsku Arabiju, Katar itd. Ako ste već došli bar se naučite ponašati u skladu s civilizacijskim dostignućima. A to što je muhamed pedofil, što je imao 11 žena, ubijao i silovao koga je stigao to trebate prevazići, i okaniti se gluposti
nema Munire
Da je sad jedan dzip dobar .hahahahahahahahahhahajaah
Ovo je za svaku pohvalu i dokaz da u svakom narodu ima i dobra a i zla koje srecom u manjini.Bravo za ovaj gest
srbi i hrvati bi trebali na svakom mostu u bosni da stoje....al ih nesto ne vidim
Ne,ne treba se skupiti i poslati poruku mira,treba se raznjeti sad tamo medju ovim zenama,majku im balijsku kakve su to muslimanke koje mir zele? Ne moze to,gine se u Siriji,eksplodiracu od muke..tik,tak..
@DvlRajvosa ne prepoznaje ovo dvoje ironiju u komentaru? Cccc :)
Istorija nejma podatke, kada i koja je prva religija i gdje nastala, niti je nauka ispostavila definiciju koji su glavni osnovi religija. Religije same po sebi u osnovi ne određuju događaje, nego je sve u ljudskim rukama, pa time i u slučaju ponašanja kreatora ISIL-ovih politika, kao svojevremeno krstaških ratova i zločina drugih religija, i nerazuma, na način, da sigurno ISIL-ovci ovakvi nerazumnim zločinima, prave nesagledivu štetu svim sljedbenicima islama u svijetu.
Kako Arapi preko islama vješto prodaše svoju tradiciju i kulturu ostalim muslimanskim narodima svijeta, pa to je za ne povjerovati. Evo ovim damama u Londonu udarilo jako sunce i pustinjska prašina pa im trebaju maHrame da se zaštite.
@nita govori za sebe stuho jedna ! moze biti zena casna a da se ne mota u jorgane ...............
@nita Nešto ne vidim mahreme ovih žena.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
mene vise interesuje da citam o onim muslimanima koji su na Al Jazera ili slicnim stranicama slavili napad i slali smile-ijeve smijanja
Niti jedna djevojka kojoj bi dao da mi gricka moju halal kobasicu punu proteina nije viđena tog dana.
MA KOME SE VI PRAVDATE, A STO BI IM SE JA PRAVDO, HEBES IM MATER SVIMA!!!!!!!!
Isto misle kao i on
Joj da je nena znala samo malo ranije isla bi sigurno i ona. Koristim priliku i molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
nasmrkale se spida pa lude