Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ste već došli u ameriku morate se prilagoditi američkom načinu života. ne podržavam trumpa ali ne podržavam ni ove koji misle da se svemir okreće oko njih.
šta tačno hoćeš da kažeš.
Neka bude sve fer i posteno. Kako je hriscanima u muslimanskim zemljama, tako neka bude i muslimanima u hriscanskim zemljama.
A ko zna, mozda im bude bolje uz Trumpa. Ne vidim da im se polozaj nesto popravio u smislu islamofobije od kada je Obama predsjednik. Naprotiv, Bushova administracija je bila mnogo ucinkovitija u suzbijanju te pojave.
Islamofobija je sluzbena politika vec vise od decenije. Sta je tu novo osim Trampa.
Eki??!! Balije po USA uplaseni!!!! Sto ne odete u Saudijsku da se rasteretite tog straha supci jedni
Kaze Trumpovo bogatstvo se procjenjuje na 3,5 milijardi dolara a samo jedan emir iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ima na svom racunu 750 milijardi, tako da kada njega pozovu na razgovor u Saudijsku Arabiju bit ce on miran kao malo kuce.
Cega 750 milijardi pavijane? Dolara??!! :) Da,..imaju 750 milijardi US PAPIRA,..koje sad pa sad US moze da obezvrijedi 50%...i koliko onda ima "milijardi" Pojma vi nemate
@djebazapelo samo on jedan ima toliko a gdje su ostali, takodjer majmune ima i nekoliko statua zlatnih konja u prirodnoj velicini koje mu krase dvoriste palate, arapi da povuku sav svoj kapital iz us krah bi dozivjeli.
Hoće li islamofobija biti Trumpova službena politika - neće! Kao pametan trgovac nekretninama, već je skontao; treba da udari na 1,2 milijarde Muslimana, Kineza 1.4 milijarde , 1.3 milijarde Indusa i najmanje polovicu kršćana!
Kako su ovako strasivi, a ne plase se svezati eksploziv oko pojasa, nije mi jasno, kako.
A jeste vidjeli sta su vam Obama i Hillary uradili u Iraku, Libiji, Siriji?
Europa i SAD treba da prima samo izbjeglice koje bježe iz od fašizma islamskih zemalja. Davati azil samo onim jadnim ljudima koji bježe od pakla Islama i koji ga se odriču... ovi koji nastavljaju nosati ovo čudo na glavi i promovisati ono od čega su pobjegli mogu nazad odakle su i došli.
Treba dati podršku svim bosanskim muslimanima koji se odriču toga i moramo ih braniti
Prvi korak treba da bude zabrana zamotavanja glave, burke, hidžabi, marame. To ako hoće neka idu u svoje islamofašističke prčije. Ne mogu se muslimani pozivati na antifašizam kad je Islam fašizmu brat.
@zmajchek Je li onda za tebe zabrana nošenja nacističke uniforme fašizam?
Da smo pametni ujedinile bi se sve muslimanske drzave i napravile neku uniju nesto pa bi ostali razmislili prije nego sto nesto ucine.
@bosnian1946 BiH u srcu Europe, a ti razmišljaš o islamskoj uniji u kojoj bi kao punopravna članica bila i BiH?! Pa ti nisi normalan čovječe. Tko bi to dozvolio? Ta nije BiH islamska prćija. BiH je i kršćanska zemlja, kršćani u BiH nisu gosti. Ako će mo biti realni, vi ste ovdje gosti i višestoljetni okupatori kršćanske zemlje. Tebi je s takvim razmišljanjem najbolje da ideš u IDIL ili da seliš u svoju maticu i majčicu Tursku...
Nemoj sanjati. BiH je oduvijek bila hrišćanska zemlja i biće opet.
Trump bi trebao prvo da povuče sve američke vojne trupe , firme i administraciju iz muslimanskih zemalja pa onda uvesti zabrane muslimanima za ulazak i boravak u Americi
Sa tim se slažem. Zaustaviti ratove u njihovim zemljama i vratiti ih sve tamo. I iz Europe i iz Amerike. I naravno, jer i Europa i Amerika imaju veliki udio u rasturanju njihovih zemalja, trebalo bi se sada okrenuti pomaganju obnove njihovih zemalja. A ako hoće Islam, neka ga praktikuju u svojim zemljama onda.
ne serte vi balije iz merice,koji ste isli tam,sad ja treba da se sikiram bezposlena za vas! odjebaus u troskoku
Za sve koji podrzavaju teroriste, hoce. Cega se plase, dlaka him sa glave nece faliti, ali za glavu ne garantujem. Ovaj muslimanski svijet se samo ne plasi tamo gdje je u vecini, a gdje je u manjini, on je preplasen nema veze hoce li ga neko poplasiti
Sumnjam da će se ovo obistiniti, a ne bi ni arapske zemlje u tom slučaju trebale šutjeti!!