Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo, osjetila je drugačiji okus u čaju i odmah išla kopati po njegovom mobitelu i to gledati što je on tražio po netu? Kako nije mogao taj čaj nabaviti iste sekunde znači da ga je nabavio prije prema tome zašto bi prije nego što je dao da pije to tražio po netu, i još ostavi mobitel na dohvatu i ne izbriše povijest, ova priča je čudna i smrdi...a i to neka velika ljubav bila u pitanju kad joj je odmah palo na pamet da bi ju on mogao otrovati...
Znaci ne vjerujem kakvih budala ima.
:))))) Hahaha, svašta! Čudan mi je ovaj tekst. Odvedena doktoru, nema posljedica od DVA GUTLJAJA ČAJA, a on optužen za pokušaj abortusa! :))) Dokon svijet se sa svaćim bavi. Da je nama dogurati sa Zakonom do ovih gluposti. Nama prolaze kriminalni vozovi, a niko ne čini ništa. Žena ubije nevjenčanog supruga, pa dobije 3 godine zatvora. A on, bitanga, nije bio spreman na dijete, a bio je spreman da pravi djecu! :)))))))) Kako to? :))))))
Bio je spreman da je jebe, a sad nije spreman na djecu. Pih.
Jel' Aca Lukas o ovom vec snimio pjesmu?
Hej raja, i ja bih samo volio znati gdje se ovaj caj moze nabaviti.... strogo zbog svrhe istrazivanja.
for research purposes :D 9gag raja
Gdje se taj caj moze kod nas nabaviti ? ono sto kazu za nedaj Boze...
sa sastojkom za abortus hahaha ovo je neverovatno sta sve zanaju lupit valjda sa satojkom za pobacivanje a ne abortus, abortus je kad odu doktoru i on sa makazamaa udje kroz picku isece bebu na komade i usisa to usisivacom izvinite na tekstu ali je stvarno tako
Ne isječe bebu nego fetus care, velika je razlika.
Dabogda gorio u džehemenetu.
šta ti je džehemenet? :O
To ti je pederska vrsta pakla, tamo ih tjeraju da se ljube sa djevojkama...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sumnjiva mi je njegova faca.Idiot,valjda se i nje nešto pita u dotičnom slučaju.
sta ko nju ima da pita... jel ona pita njega kad hoce djete da zacne pa mu bushi kondome i laze da uzima pilule ???? a on naivan pa joj se prepusti pa se djete pojavi niotkud. A ona mutava pravi se tosha... bjeeez zenskih folova prekuco u sec.