Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Yemenu amerikanci ne bombarduju muslimane, nego daju vojnu pomoć MUSLIMANIMA(YEMENA) da se bore protiv terorista(isto tako muslimana) u svakom slučaju, moraš biti jako g l u p da kažeš da amerikanci bombarduju Yemen
Da li je ovaj covjek to uradio u ime Boga/religije? Ovo je teror ali ne isti kao kada Islamski Fasisti urade nesto.
bio je musliman. zao mi jemena, iskreno. i tvoje kretenoidne glave.
Ma da, cim je krscanin odmah ima neko opravdanje. Da je bio musliman i da je imao kojim slucajem bradu sad bi se organizirale demonstracije uz zahtjev da se obavezno bombarduje neka nova muslimanska zemlja, recimo Jemen!!!
Vozdra, Ja zivim u St. Louis-u. Ovo je sjeverni dio grada gdje inace zivi vise crnaca nego bjelaca. Cijela regija je poznata po kriminalu. Medjutim ovaj tim sto je puko\' zivi na juznoj strani. On je imao problema sa ovo firmom je je radio 23 godine tu i trebao da ide u penziju. Onda je firma njega otpustila sedam dana prije nego sto je otisao u penziju. Pa je onda izgubio i ono malo sto je zaradio u 401k penzijskom planu ganjajuci se po sudovima. i na kraju je dugovao vladi zbog spora. Pravo da vam kazem, i ja bi poludio. kapitalizam i sranje. Dok njihovi sefovi uzimaju milione, ljudi gube sve.
ima li medju zrtvama bosanaca sa obzirom da je saint louis vecinski bosanski heheh
ma ovo je normalna stvar u americi.na poslu te handre ko konja i samo sta reci,otpusten si.za one koji ih ne znaju:ameri su stoka.
Ocito ovdje nije rijec o terorizmu , jer ovaj muskarac nije islamske vjeroispovjesti.
Pravi teror u Americi počinje,ali ne od Muslimana već od Amera samih
Sjeverna strana Stlouis-a mrchos town rokatelo u 16 samo rokajjj
Ma pravu stvar uradio dobio otkaz na poslu otiso kuci pobio ih i rijesena situacija hehe
christian terrorism or better to be called christian radicals killing american people how can they what kind god they believe?
NIsta novo. Da vam prevedem sa evropskog na nas: krscanski funndametalizam !!! CIA sta se ceka? Idemo war on terror