Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na faci mu vidis da je cifut kao i po akcentu
Nije naletio na barabu...
Nije naletio ni na ihsana
I? sta je zakljucak ovog clanka? kako je zavrsilo ovo? ko je lik? zbog cega ne zeli cuti rijec palestina? sta sad kad se ovo procuta i pogleda? nekome se skupljaju views? ili sta je f point?
I kažite da Hićo nije bio u pravu ?
Dabogda mu Palestina u kuci bila...bar sve ovo sto smo do sada vidjeli
O yebo ti nanu svoju dodji u Sa pa to reci da te isjecemo u komadice dzukelo sugava
Mislis u sarailabad
Ovakve mi doktor propiso za lijecenje frustracije
Ima li ko da ga nabije šakom u facu, prošli holokaust pa, se svete na sirotinji, tamo kod švabe tražite odštetu
Jbte šta ponavljate istorijat, zna o jako i kad je počelo, skrati vijest na trenutnu temu ovoga majmuna na radnime, UNICEF a, samo da, tekst produže tkzv novinari, krenete vijest, pa onda "podsjećamo" pa 100 puta jedno te isto.
Verovatnu mu Zena nije dosla ,pa je Nervozan
Pa lako je na Slabije
Nije mu mama napravila ručak pa se unervozio
Samo ovako i rade i mogu ; ..na slabije ..i sa 100 X većom količinom i snagom oružja..Znamo to fašistoo.., da hočeš...Tako radite 75 god..., a svijet samo posmatra...Ali , kuhhhaaaa..i puknuče bijes potlačenih...A , onda ti neče biti lako da to izgovoriš iz tih poganih ustaaa...
Svinja naletio na manjeg od sebe😡
Hićo i Mussolini nisu loše mislili o ovima
Bosnjaci moji, ujedinite se dok je jos vremena. Nemojte da bide kasno.
koliko je ovih budala ispranog mozga