Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razvoj je toliko uzeo maha i zelja za zaradom da nemaju kapaciteta da to sve ostvare nego moraju zaposljavati sve i svasta , i u takvim uslovima nije moguce ostvariti potpunu sigurnost ni kontrolu... umjesto da se smanjuje broj letova zbog zagadjenja, da se ljudima reklamira vlastita zemlja da se novac zadrzi u zemlji, da se obustavi priliv stranaca....ne nego kapital mora da raste a to ato sa sobom uzrokuje buru nepozeljnih stvari nije bitno
@zako81 zato sto smo nepismeni i biramo nepismene da nas predstavljaju koji nemaju nikakvu strategiju...kad si vidio da se ko pismen oglasio iz prdsjednistva... gdje im je reprezentativan "glasnogovornik".... biraju kcerke i rodjake za savjetnike koji citaju sta im se napise
@zako81 da tacno, ja sam se pogresno izrazio... imas ih sa diplomama koliko hoces a sve tuta mozak...sreo sam zapadne ljude i sa 2 razreda srednje koji imaju vise svijesti nego nasi "diplomirani"
A garant ce biti da je neko iz sigurnosnh sluzbi htjeo da prebaci podatke sa racunara na racunar i kad je prebacio zaboravio da obrise podatke sa sticka ostao u djepu i onda po belaju ga zijanio na ulici. Sreca pa se nije nista desilo jedno ce ona fasovat otkaz a mozda i robiju.
mogo se obogatit tako sto bi se predstabio kad strucnjak i prodao drugon aerodromu...
Jel vam ovo vijest ?
ahahahahahahahahah intelligence.........na nivou