Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omaklo mu se.
Ovo nije udarna vijest? Pa da. Nije musliman odma nije ni terorista pa nije ni teroristicki napad nego onako normalna pojava.
Mora da je analgetika nestalo u bolnici pa frajer tražio alternativu. Samo kad i kod nas na Koševu krene ovako
Sjetite se kako su srbski trolovi pljuvali i sirili lazne vijesti o UKCS, da to nema nigdje na svijetu, losi diktiri, losi pacihenti itd(standardbo bla bla= negativne price). Sad kad se desi nesto u drugim zenljama onda se suti... jos jedan primjer, u njemackoj ubijen vatrogasac samo sto je trazio od grupe da bude mirnija. Ima budala i van Rep BiH, i to jos vise, npr Srbija
@Bosanski Brod 100% npr. tzv. srbija
Što su ovi Česi agresivni 🤔