Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROSRBSKI TERORISTA Anders Breivik, koji je u Holandiji UBIO 77 omladinaca, je izjavio da mu je IDOL Radovan Karadžić,a u svom manifestu citira poznatog islamofoba dr.Srđana Trifkovića čak 24 puta.Trifković je savjetnik ratne zločinke Biljane Plavšić i Vojislava Koštunice. Blenton Tarrant također PROSRBSKI TERORISTA, koji je na N. ZELANDU ubio u TERORISTIČKOM NAPADU preko 50 osoba, izjavio je da su mu inspiracija srbi i SRBSKA IDEOLOGIJA GENOCIDA.
Haaljp baaaznijaa naauuu, pliiiz haaaljp dženiiicaaaj!
Hocel Trump sta dobiti za ove sto se potruju varikinom?
Pa zar to nije u komunizmu ,zapad ima slobodu govora njih policija u americi nikad ne bi ni udarila civilizovano ti pridje
A da je prijetio običnom čovjeku ne bi ni kaznu platio....samo bi zaveli u evidenciju prijetnju
@rocker2000 PROSRBSKI TERORISTA Anders Breivik, koji je u Holandiji UBIO 77 omladinaca, je izjavio da mu je IDOL Radovan Karadžić,a u svom manifestu citira poznatog islamofoba dr.Srđana Trifkovića čak 24 puta.Trifković je savjetnik ratne zločinke Biljane Plavšić i Vojislava Koštunice. Blenton Tarrant također PROSRBSKI TERORISTA, koji je na N. ZELANDU ubio u TERORISTIČKOM NAPADU preko 50 osoba, izjavio je da su mu inspiracija srbi i SRBSKA IDEOLOGIJA GENOCIDA.
Kako bi ja ove sa klixa i krampu im uliva pa pametuj haveru vazdan
I vise treba zatvora onima sto laju preko tastature
Zamisli radi debila otic u cuzu