Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U clanku na americkoj web stranici s koje je ovo skinuto lijepo pise da se radi o Roswellu u Drzavi Georgia, koji je predgradje Atlante. Nema nikakve veze sa Roswellom u New Mekico! Ali idiot koji je pisao ovo na Klixu jos doda podatke koji se nisu pojavili u originalnom tekstu da to malo zacini. Apsolutno nevjerovatan nivo neobrazovanosti i nedostatka profesionalizma.
Niti na jednom mjestu u clanku se ne spominje silovanje. Zena je opisala da ju je dodirivao srxualno bez njene saglasmosti i spominje se napastvovanje. Isto tako pise da je taj isti covjek s njom razgovaro nekoliko puta u proslosti i spomenuo je da je iz Bosne. Nigdje nije receno da je ona zakljucila po naglasku odakle je on. Ko god je ovo pisao na Klixu, treba dati otkaz jer nema veze s novinatstvom.
https://www.11alive.com/mobile/article/news/local/roswell/victim-speaks-out-i-was-sexually-assaulted-on-a-roswell-park-trail/85-575523605
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
htio sebi ostvarit americki san :D
I onda klosar konato sve svaliti na vanzemaljce, jes namazan
Bosanski Vanzemaljac
Ja budale jos treba da nam atomsku posalju radi majmuna
Ne bi to Musliman nikad :)
Memedalija, van-zemaljac se pi*kario u skladu sa seoskim običajima!
@Brada4Barikada po boošnjoočki - adetima!
Ja sam još sredinom Juna rekao da Klix prima djecu sa ljetnog raspusta na novinarska mjesta, vi mi niste vjerovali. Eto....
haaaaaaaaaaaaaahhahhahh Možda joj se upucavo, ali Bošonjo da je htjeo silovati ženu pred dvogodišnjim sinom????? To ne da je laž, nego laža lažu izbija..:-)))
to je bio vanzemaljac iz Bosne
Ovaj naslov, popraćen ovim tekstom je za zlatne medalje. Ti, koji si ovo napisao želim ti dugu starost i tešku bolest
cudo nije hrvat ili srbin 🤔🤔🤔
... tražila svemirca, velika mu glava ...
utjecaj pornica
Moze li mi neko pojasniti kakva je razlika izmedju engleskog sa bosanskim akcentom i engleskog sa srpskim ili sa hrvatskim akcentom.
@FNM sa srpskim naglaskom čuje se bre, bre, bre a sa hrvstskim se čuje ksj, kak, kaj.... Dotična gospođa mora navesti što je točno čula, koji naglasak...