Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima da lezi 10 godina za ovo..I treba!
Hahaha.... u glavnom skladištu za Evropu je bio jedan mali incident. kolega je uspio iznijeti jedan iphone (ima vještačke kukove, pa su metal detektori uvijek pištali). istog dana alarm: "aktiviran serijski broj". telefon je brickovan, a video nadzor je otkrio počinitelja.
poslali ga kući u Portugal. ako se opet zaposli u NL, pokrenut će sudski postupak. telefon nikad nije nađen/vraćen. svi bitni dijelovi imaju svoj serijski broj. šta je bilo dalje, ne znam.
😂😂😂😂Još se smijem 😁
Ostavka Katica :D Hahaha
A na izlogu sve demo modeli , moze samo da se slika sa njima
Nisu svugdje demo modeli. Pozdrav
Vrlo inteligentan potez mladog Tylera, našao je sebi besplatan smještaj na period od nekoliko godina.